Η CD Projekt σκοπεύει να κυκλοφορήσει μια "σωστή, πλήρη έκδοση για της επομενες κονσολες" του Cyberpunk 2077

Published on 10 April 2020 at 23:45

Τον Φεβρουάριο η εταιρεία επιβεβαίωσε την υποστήριξή της για το Xbox Series X cross-buy σύστημα Smart Delivery, το οποίο επιτρέπει στους παίκτες να αγοράσουν ένα παιχνίδι μία φορά και να το παίξουν σε πολλαπλές γενιές Xbox.

"Οι παίκτες δεν πρέπει ποτέ να αναγκάζονται να αγοράσουν το ίδιο παιχνίδι δύο φορές ή να πληρώσουν για αναβαθμίσεις", δήλωσε στο Twitter toy Cyberpunk 2077 . "Οι ιδιοκτήτες του # Cyberpunk2077 για το Xbox One θα λάβουν την αναβάθμιση του Xbox Series X δωρεάν όταν είναι διαθέσιμη"

Ο υπεύθυνος για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων Michal Nowakowski πρότεινε ότι μια ξεχωριστή, σημαντικά βελτιωμένη έκδοση του παιχνιδιού θα κυκλοφορήσει και για τις κονσόλες επόμενης γενιάς, αλλά ότι δεν θα είναι τίτλος εκκίνησης των  Xbox Series X και PS5.

Στης 10 Απριλίου ένας εκπρόσωπος του CD Projekt Red διευκρίνισε ότι η "πλήρης εμφάνιση της επόμενης γενιάς έκδοση" που ο Nowakowski αναφέρθηκε  είναι η προηγουμένως ανακοινωθέν Xbox Series X αναβάθμιση.

Η αρχική ιστορία συνεχίζεται: Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας Q & A, ο CD Projekt ερωτήθηκε εάν το Cyberpunk 2077 "θα είναι άμεσα διαθέσιμο" στις νέες κονσόλες ή εάν η εταιρεία θα πάρει κάποιο χρόνο για να τελειώσει η έκδοση επόμενου γενιάς μετά την εκκίνηση του υλικού.

"Από την άποψη της κονσόλας της Microsoft, όπως είπα, επιβεβαιώσαμε επίσημα τόσο την ενημέρωση όσο και τη διαθεσιμότητα πολλαπλών γενεών, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι από το get-go στο επόμενο gen", δήλωσε ο Nowakowski .

by SpookyGR

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.