Φήμη ότι θα δούμε νέο Fable στο νέο Xbox

Published on 11 April 2020 at 09:03

Το Xbox Series X έρχεται αυτή την περίοδο των διακοπών. Μέχρι στιγμής, γνωρίζουμε ότι το Halo Infinite θα είναι σίγουρα ένας launch titlte μαζί με το Senua's Sage: Hellblade 2, Gods And Monsters, and Watch Dogs Legions. Μόνο δύο από αυτά τα παιχνίδια είναι αποκλειστικοί τίτλοι του Xbox και ενώ είμαστε σίγουροι ότι το Halo θα δημιουργήσει πολλά buzz, η Microsoft θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα άλλο μεγάλο όνομα για να τα βοηθήσει.

Ένα νέο παιχνίδι Fable θα ήταν τέλειο. Και αποδεικνύεται ότι μπορούμε ακόμη και να πάρουμε ένα.

Σύμφωνα με την Gamerant, ο εκτελεστικός επεξεργαστής της IGN Miranda Sanchez θα αποκαλύψει ένα άρθρο τη Δευτέρα που είναι ένα "πολύ πολύ συναρπαστικό κομμάτι". Θα έχει επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους παίκτες του Xbox.

Επιπλέον, ο γκουρού της βιομηχανίας και των επικοινωνιών gin shinobi602 τον Wushu Studios δήλωσε ότι "δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πάρα πολύ περισσότερο" για να ανακοινώσει η Microsoft παιχνίδια με "πανέμορφους κόσμους φαντασίας" και ίσως  κάποια reboot"

Ας συνδέσουμε λοιπόν τα κουκκίδες: μια επανεκκίνηση του παιχνιδιού φαντασίας και ένα άρθρο που βγαίνει τη Δευτέρα στο IGN που είναι μια μεγάλη υπόθεση για τους οπαδούς του Xbox. Το Fable σίγουρα ταιριάζει με το νομοσχέδιο εδώ.
Φήμες αφθονούν ότι η Playground Games έχει ένα νέο Fable σε εξέλιξη μετά την εξαγορά της Lionhead Studios (η οποία έκλεισε το 2016). Ωστόσο, η Microsoft ήταν εξαιρετικά σφιχτή με λεπτομέρειες. Αναμέναμε να πάρουμε κάτι στη περσινή E3, αλλά ο Phil Spencer μας είπε ότι δεν θα μας δείξουν τίποτα μέχρι η ομάδα να αισθάνεται "σταθερή για το τι κάνουν".

Δεν είναι πιθανό να λάβουμε επίσημη επιβεβαίωση σχετικά με το Fable 4 - ή εάν πρόκειται να γίνει επανεκκίνηση του Fable - έως ότου η Microsoft το ανακοινώσει  σε ψηφιακή παρουσίαση που θα κάνει για αντικατάσταση της E3 τον Ιούνιο.

Ή είναι πιθανό να πάρουμε μια γιγαντιαία ανακοίνωση από το IGN τη Δευτέρα? Ας σταυρώσουμε τα δάχτυλα και να περιμένουμε τα καλά νέα.

by SpookyGR

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.