Φήμη για Resident Evil 4 Remake;

Published on 12 April 2020 at 22:33

Το  Resident Evil 4 Remake βρίσκεται σε εξέλιξη και θα κυκλοφορήσει σε περίπου δύο χρόνια παγκοσμίως.

Σήμερα, η σελίδα Video Games Chronicles ανέφεραν ότι η M-Two, το πρόσφατα σχηματισμένο στούντιο που εργάστηκε στο remake του Resident Evil 3, εργάζεται επί του παρόντος σε ένα Resident Evil 4 Remake. ΟΙ άλλες ομάδες θα την υποστηρίξουν και φαίνεται ότι ο αρχικός σκηνοθέτης Shinji Mikami προσεγγίσθηκε για να κατευθύνει το remake. Ο Ιάπωνας σκηνοθέτης δεν θα συμμετάσχει στην ανάπτυξη του remake, αλλά παρέδωσε συμβουλές για την κατεύθυνση του παιχνιδιού.

"Development is being led by Osaka-based M-Two, the new studio founded by former PlatinumGames head Tatsuya Minami, which has been preparing for the project since 2018.

However, similar to how 2020’s Resident Evil 3 was led by company Red Works, Capcom’s internal teams and other external studios are likely to lend support.

It’s understood that the remake has the blessing of original game director Shinji Mikami, who officially declined an approach to lead the project himself but has provided informal advice on its direction."

Άλλες φήμες που άρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο χθες αποκάλυψαν ότι η νέα έκδοση του παιχνιδιού της Capcom που αναπτύσσεται από το M-Two θα αποκαλυφθεί σύντομα, οπότε είναι πιθανό να μην χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για επίσημη ανακοίνωση. Μέχρι τότε, θα πρέπει άπλα να περιμένουμε.

Resident Evil 4 Το remake φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει το 2022. Θα σας κρατήσουμε ενημερωμένους για το παιχνίδι αμέσως μόλις έρθουν σε αυτό, οπότε μείνετε συντονισμένοι για όλα τα τελευταία νέα.

by SpookyGR

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.