Εμπνευσμένο από την πραγματικότητα,το Space Engineers έρχεται στο Xbox One

Published on 14 April 2020 at 09:54

Είστε έτοιμοι να κατευθυνθείτε στο διάστημα πριν ξεκινήσετε ένα ταξίδι γεμάτο δημιουργικότητα, εξερεύνηση, κατασκευή και ανάγκη επιβίωσης; Το Space Engineers στο Xbox One σας το παρέχει.

Διατίθεται τώρα σε όλους όσους έχουν προ-παραγγείλει το παιχνίδι, περίπου δυο ημέρες πριν από την τυπική κυκλοφορία,Το Space Engineers στο Xbox One είναι ένα παιχνίδι που είναι γεμάτο ευκαιρία. Θα σας προσφέρουν έναν τεράστιο ανοιχτό κόσμο για τα sandbox, με μέσα δημιουργικότητας και επιβίωσης, που σας επιτρέπουν να παίρνετε ότι θέλετε από το παιχνίδι, καθώς προωθείτε την εξερεύνηση του σύμπαντος.

Το Space Engineer φαίνεται να είναι μια χαρά με την έμπνευση πίσω από αυτό που προέρχεται από τα διαστημικά γραφεία του πραγματικού κόσμου, σίγουρα φαίνεται να είναι κάτι που θα απευθύνει έκκληση σε όλους τους διαστημικούς επικεφαλής εκεί έξω, καθώς προχωράτε στην κατασκευή διαστημικών πλοίων, διαστημικούς σταθμούς, πλανητικά φυλάκια. Από εκεί, παίρνοντας πίσω από το τιμόνι αυτών των πλοίων, η πλοήγησή τους στο διάστημα είναι η ίδια για την πορεία, επιτρέποντάς σας την ευκαιρία να εξερευνήσετε περαιτέρω, να πάρετε ακόμα περισσότερους πλανήτες και να συγκεντρώσετε πόρους για να επιβιώσετε.

Τόσο οι επιλογές μεμονωμένων παικτών όσο και οι επιλογές για πολλούς παίκτες διατίθενται επίσης με το παιχνίδι. Το τελευταίο από αυτά φέρνει μια σειρά επιλογών τόσο σε σκηνές δημιουργικής όσο και σε επιβίωση, μέσω συνεργατικού και ανταγωνιστικού παιχνιδιού.

Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε κάποια πράγματα πριν ξεκινήσετε αυτό το ταξίδι. Το βασικό ζήτημα είναι ότι η απόδοση του παιχνιδιού εξαρτάται από την πολυπλοκότητα του κόσμου σας ΚΑΙ τον τύπο της κονσόλας σας. Βλέπετε, οι πιο απλοί από τους κόσμους θα τρέξουν ευχάριστα ομαλά ακόμη και στο παλιό Xbox, αλλά ένας πιο σύνθετος κόσμος με αλληλεπιδράσεις εμπλουτισμένων αντικειμένων θα μπορούσε να έχει χωρητικότητα που θα υπερφορτώσει ακόμα και ένα Xbox One X. Αυτό επηρεάζει και την πτυχή για πολλούς παίκτες - Το Xbox One και το Xbox One S υποστηρίζουν 2 παίκτες για πολλούς παίκτες, 1 φιλοξενούμενο + 1 πελάτη, ενώ στο Xbox One X υποστηρίζει λόμπι με 4 παίκτες και περιλαμβάνει 1 κεντρικό υπολογιστή + 3 πελάτες.

Δελεαστήκατε από την ευκαιρία να ταξιδέψετε μέσα από ένα γαλαξιακό κόσμο που περιορίζεται μόνο από τη φαντασία σας;

Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

by SpookyGr

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.