Νέο βίντεο απο Halo Infinite μας δείχνει τη δημιουργία ηχητικών εφέ

Published on 14 April 2020 at 12:38

Η 343 Industries κυκλοφόρησε νέα βίντεο που δείχνουν σκηνές από την ανάπτυξη του επερχόμενου παιχνιδιού Halo Infinite.

Τα βίντεο επικεντρώνονται στη δημιουργία ηχητικών εφέ και δημοσιεύθηκαν στον επίσημο λογαριασμό YouTube και Instagram του στούντιο.

Το πρώτο βίντεο εστιάζει σε οχήματα, ηχογράφηση διαφόρων ειδών, συμπεριλαμβανομένου ενός πολύ θορυβώδους (αλλά μάλλον μαγευτικού) τρακτέρ από το 1918 και ενός εκπαιδευτή jet MiG-15UTI.

Το δεύτερο βίντεο διαθέτει ένα "κανόνι προπανίου" που καταγράφηκε σε μια εγκαταλελειμμένη πόλη εξόρυξης για να καταγράψει αντανακλάσεις πυροβολισμών που αναπηδούν σε διάφορους χώρους.

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το Halo Infinite, ορίστε πώς το ορίζει η Microsoft :

"Ο Master Chief επιστρέφει στο Halo Infinite - το επόμενο κεφάλαιο του θρυλικού franchise 2020! Αναπτύχθηκε από την 343 Industries για ολόκληρη την οικογένεια συσκευών Xbox, συμπεριλαμβανομένων των Scarlett και των υπολογιστών Windows, το Halo Infinite συνεχίζει την ιστορία Halo 5: Guardians και παίρνει το franchise σε φιλόδοξες και απροσδόκητες κατευθύνσεις, που τροφοδοτούνται από το ολοκαίνουργιο Slipspace Engine.

“The Master Chief returns in Halo Infinite – the next chapter of the legendary franchise beginning holiday 2020! Developed by 343 Industries for the entire Xbox family of devices, including Project Scarlett and Windows PCs, Halo Infinite continues the Halo 5: Guardians storyline and takes the franchise in ambitious and unexpected directions, powered by the all-new Slipspace Engine.

Εάν θέλετε να δείτε περισσότερα για το Halo Infinite, μπορείτε να δείτε το τρέιλερ που παρουσιάστηκε στο E3 2019 κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου του Xbox και μια σειρά από στιγμιότυπα οθόνης και έργα τέχνης. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε μερικά ενδιαφέροντα σχόλια από τον επικεφαλής στούντιο 343i Chris Lee.

Το παιχνίδι έρχεται για Xbox One, PC και Xbox Series X κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου 2020.

Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

by SpookyGr

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.