Ανακοινώθηκε το World War Z Game of the Year edition

Published on 15 April 2020 at 21:45

Μια έκπληξη έφερε για το  World War Z από την Sabre Interactive που παίρνει την έκδοση του Game of the Year! Στην τιμή των 44,99 €, το World War Z Game of the Year θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου και θα περιλαμβάνει όλα τα υπάρχοντα DLC που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής και ένα νέο επεισόδιο PvE.
Δείτε τι υπάρχει στην έκδοση του World War Z Game of the Year :

Διαθέσιμο στις 5 Μαΐου για 44,99 € στο Epic Games Store για υπολογιστή και 49,99 € για Xbox One και PlayStation4, το World War Z Game of the Year Edition προσφέρει το βασικό παιχνίδι και όλο το υπάρχον και επερχόμενο περιεχόμενο που εμφανίζεται στο πέρασμα της σεζόν του, όπως:

Νέο επεισόδιο: 3 νέες αποστολές PvE στη γαλλική πόλη της Μασσαλίας, με δικούς τους χάρτες, ιστορία και χαρακτήρες.
Πακέτα όπλων: Το πακέτο όπλων Lobo, το πακέτο όπλων Biohazard, το πακέτο στρατιωτικών  όπλων, το νέο πακέτο όπλων τελευταίας βοήθειας, καθώς και ένα νέο επερχόμενο πακέτο όπλων.
Πακέτα χαρακτήρων: Το πακέτο δέρματος χαρακτήρων επαγγελματιών και πακέτο δέρματος χαρακτήρων πολέμων.
Οι υποψήφιοι αγοραστές θα έχουν πρόσβαση σε δωρεάν περιεχόμενο αξίας ενός έτους, το οποίο περιλαμβάνει το Horde Mode Z, το Xbox One σε PC crossplay (PS4 crossplay σύντομα), τις νέες αποστολές PvE και τους εχθρούς, μια εβδομαδιαία λειτουργία πρόκλησης, μια κατάσταση δυσκολίας έξι κρανίων, μια νέα κατηγορία παιχνιδιού και πολλά άλλα.
Να λάβουμε υπόψη ότι οι τρέχοντες κάτοχοι θα λάβουν τις νέες αποστολές και τη νέα κατηγορία  σε μια "ενημέρωση αργότερα αυτό το έτος".

Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

by SpookyGr

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.