Το SnowRunner United We Drive Trailer δείχνει τα επικά σύνορα και τοπία

Published on 16 April 2020 at 20:09

Η Focus Home Interactive και η Sabre Interactive κυκλοφόρησαν σήμερα ένα ολοκαίνουργιο τρέιλερ για το επερχόμενο παιχνίδι Hard Trucking SnowRunner. Το πιο πρόσφατο τρέιλερ, με τίτλο "United We Drive" έχει να κάνει με την επίδειξη των επικών περιβαλλόντων που πρέπει να περιηγηθούν και να κατακτήσουν οι παίκτες.

Στο SnowRunner, η εύρεση μιας αποστολής που πρέπει να αναλάβει είναι μόνο η αρχή. Το να έχεις μπλοκαρισμένο το μονοπάτι σου είναι το χειρότερο που μπορεί να σου πετάξει η Μητέρα Φύση, από βαθιά λάσπη και χιονοστιβάδες μέχρι άγρια ποτάμια και παγωμένες πεδιάδες. Τα εργαλεία σας είναι το φορτηγό που οδηγείτε και η προετοιμασία που κάνετε - φέρτε τα σωστά εργαλεία, εξοπλίστε τη σωστή ταχύτητα, οδηγήστε το σωστό όχημα και μπορείτε να κατακτήσετε οποιαδήποτε πρόκληση. Ο προγραμματισμός μπροστά είναι απαραίτητος, είτε πηγαίνετε μόνος είτε συναρμολογείτε τη σωστή ομάδα τριών φίλων για να αντιμετωπίσετε προκλήσεις.

Ώρες ανοιχτής πίστας και φορτηγού περιμένουν με δεκάδες αποστολές sandbox που μπορούν να ολοκληρωθούν με τον τρόπο σας και με όποια σειρά προτιμάτε. Βρείτε το τέλειο φορτηγό για τη δουλειά, εξοπλίστε το όσο καλύτερα μπορείτε και ξεκινήστε την περιπέτειά σας. Παίξτε σόλο ή με έως και τρεις φίλους στο co-op multiplayer.

Το SnowRunner πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου για PS4, Xbox One και PC.

Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

by SpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.