Το Machinarium έρχεται στο Xbox One

Published on 17 April 2020 at 10:47

Είστε πιθανώς ήδη εξοικειωμένοι με τον Josef το ρομπότ και τις περιπέτειες που παίζουν σε ολόκληρο το Machinarium. Σε τελική ανάλυση, αυτό δεν είναι ένα νέο παιχνίδι, και κάνει πολλούς γύρους σε πολλές πλατφόρμες εδώ και ένα χρόνο. Σήμερα αν και βλέπουμε το βραβευμένο ρομπότ να φτάνει στο Xbox One. Και ανεξάρτητα από το αν έχετε παίξει Machinarium στο παρελθόν ή όχι, σίγουρα θα θέλετε να συμμετάσχετε εδώ.

Διαθέσιμο για αγορά και λήψη στο Xbox One, αφού προηγουμένως βρέθηκε σε φορητές συσκευές, PC, Nintendo Switch και PlayStation, το Machinarium είναι ένα κρίσιμο σημείο και κάντε κλικ στο παιχνίδι παζλ από την ομάδα στο Amanita Design, αφήνοντάς σας να βοηθήσετε τον Josef το ρομπότ στα καθήκοντά του . Αυτά εστιάζονται γύρω από τη διάσωση της φίλης του και την κατάργηση της κακής Black Brother Brotherhood.

Με τιμή 12,99 €, μια σύντομη ματιά στο Machinarium θα σας πει όλα όσα πρέπει να ξέρετε, με τον υπέροχο κόσμο να σας προσελκύει καθώς προχωράτε στην επίλυση παζλ και να εργάζεστε με τα στοιχεία του click and point  για να διασφαλίσετε ότι η ζωή του Josef είναι εύκολη.

Με μια σιωπηλή ιστορία που προωθείται από τις ενέργειές σας και τον κόσμο που απλώνεται γύρω σας, είναι δίκαιο να πούμε ότι το Machinarium είναι απόλυτη απόλαυση. Ωστόσο, μόνο με τον έλεγχο της επερχόμενης πλήρους αξιολόγησης του Machinarium στο Xbox One θα επιβεβαιωθεί. Προσέξτε για αυτό

Εάν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ξανά αυτήν την περιπέτεια ή για πρώτη φορά, κατευθυνθείτε στο Xbox Store και ολοκληρώστε τη λήψη σας. Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα το μετανιώσετε. 

Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

by SpookyGr

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.