Το Inner Friend φέρνει τους εφιάλτες του στις κονσόλες

Published on 17 April 2020 at 14:00

Αρχικά κυκλοφόρησε για υπολογιστή το 2018, ο Inner Friend - από τον εκδότη / προγραμματιστή PLAYMIND - φέρνει τους ενοχλητικούς εφιάλτες του στις κονσόλες.

Το ενδοσκοπικό ψυχολογικό παιχνίδι τρόμου θα κυκλοφορήσει στο Xbox One και στο PlayStation 4 στις 28 Απριλίου 2020.

Ο βραβευμένος τίτλος έχει ήδη δει επιτυχία σε indie φεστιβάλ τυχερών παιχνιδιών, κερδίζοντας το Best in Play στο GDC Play 2019, το Best Experimental Game στο TGS 2018 και το Best in Show στο Montreal Indie Games Festival 2017. Διευρύνοντας την εμβέλειά του σε ένα νέο κοινό αυτο της κονσόλας πιθανότατα θα αυξήσει μόνο το ενδιαφέρον και την επιτυχία του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι επισημαίνεται από τη συναρπαστική του αφήγηση και τους μηχανικούς παιχνιδιού πλατφόρμας, καθώς οι παίκτες περνούν μέσα από έναν εφιαλτικό κόσμο σε μια προσπάθεια διάσωσης και επανασύνδεσης με το εσωτερικό τους παιδί.

Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να ενεργήσουν γρήγορα, καθώς προσφέρεται έκπτωση 10% σε όλες τις προπαραγγελίες του Xbox One αυτήν τη στιγμή, ενώ επεκτείνεται στους χρήστες του PlayStation 4 (στη Βόρεια Αμερική) από τις 28 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου, με 20% έκπτωση να προσφέρεται σε Μέλη του Playstation Plus παγκοσμίως.

Δεν έχει ακόμη ενημερωθεί για το αν το Inner Friend θα φτάσει στο Nintendo Switch. Αυτό όμως μπορεί να είναι το καλύτερο.

Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

by SpookyGr

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.