Η Microsoft κυκλοφορεί νέες ingame εικόνες από το Flight Simulator Alpha Built

Published on 18 April 2020 at 17:11

Η Microsoft κυκλοφόρησε ένα νέο σύνολο όμορφων στιγμιότυπων οθόνης από την Alpha phase του Flight Simulator. Αυτά τα στιγμιότυπα οθόνης παρουσιάζουν τα εκπληκτικά και μερικές φορές επόμενης γενιάς  γραφικά που θα διαθέτει αυτό το επερχόμενο sim πτήσης.

Πηγαίνοντας σε περισσότερες λεπτομέρειες, αυτά τα στιγμιότυπα οθόνης προέρχονται από την τελευταία έκδοση Alpha του παιχνιδιού. Όπως μπορούμε να δούμε, παρουσιάζουν μερικά από τα περιβάλλοντά του, τις πόλεις και τα αεροπλάνα. Δείχνουν επίσης μερικά από τα εφέ του, όπως τα ογκομετρικά σύννεφα και τα φώτα του ήλιου.

Στο Microsoft Flight Simulator, οι παίκτες θα μπορούν να πετούν πολύ λεπτομερή και εκπληκτικά αεροσκάφη σε έναν απίστευτα ρεαλιστικό κόσμο. Οι παίκτες θα μπορούν επίσης να δημιουργήσουν το σχέδιο πτήσης τους και να πετάξουν οπουδήποτε στον πλανήτη. Επιπλέον, το παιχνίδι θα έχει περιβάλλοντα ημέρας / νύχτας, καθώς και δύσκολες καιρικές συνθήκες. Σημειώστε επίσης ότι ενώ υπάρχει μια φήμη για το παιχνίδι που υποστηρίζει το Ray Tracing.

Δεν υπάρχει προς το παρόν ημερομηνία κυκλοφορίας για το παιχνίδι.Για περισσότερες λεπτομέρειες και φωτογραφίες  μπορείτε να βρείτε και στο επίσημο site του παιχνιδιού.

Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

by SpookyGr

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.