Φήμες για ανακοίνωση μεγάλου παιχνίδιου για το Xbox Series X να έρχεται τον επόμενο μήνα

Published on 20 April 2020 at 13:00

Μια νέα φήμη ισχυρίζεται ότι η Microsoft θα κάνει πολλές σημαντικές ανακοινώσεις σχετικά με τα νέα παιχνίδια για το Xbox Series X σε λίγες μόνο εβδομάδες.

Με μια σειρά από σημαντικές εκθέσεις βιντεοπαιχνιδιών να βλέπουν ακυρώσεις μετά την πανδημία, πολλοί αναρωτιούνται πότε θα εμφανιστούν τελικά οι μεγαλύτερες  ανακοινώσεις του τρέχοντος έτους. Μετά από όλα, αφού η E3 δεν θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα, οι παίκτες έχουν ακούσει για μια σειρά από μεγάλα παιχνίδια που αρχικά είχαν προγραμματιστεί για την εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένου του φημολογούμενου Harry Potter RPG και του νεότερου παιχνιδιού στο franchise Arkham. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι θαυμαστές θα δουν τι είχε να παρουσιάσει ένας μεγάλος κατασκευαστής κονσόλας πολύ σύντομα.

Ο εν λόγω κατασκευαστής κονσόλας δεν είναι άλλος από το Xbox, με μια διαρροή να ισχυρίζεται πρόσφατα ότι η εταιρεία υποτίθεται ότι θα αποκαλύψει μια σειρά νέων τίτλων για το Xbox Series X τις επόμενες εβδομάδες. Η φήμη προέρχεται από τον χρήστη του Twitter Klobrille, ο οποίος, αφού συζήτησε την γραμμή  των παιχνιδιών που έρχονται στο Xbox Series X, απάντησε σε έναν "οπαδό" που αποκάλυψε το χρονοδιάγραμμα για το πότε οι παίκτες θα λαμβάνουν περισσότερα νέα.

Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

by SpookyGr

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.