Πως να Απενεργοποίησετε το Crossplay στο Xbox

Published on 20 April 2020 at 22:10

Το Call of Duty Warzone υπήρξε σημείο διαμάχης για τους παίκτες κονσόλας. Ενώ το παιχνίδι διαθέτει τις ικανότητες crossplay, πολλοί από την πλευρά της κονσόλας έχουν νιώσει τους πόνους των cheaters που υπάρχουν στον υπολογιστή. Πολλοί παίκτες κονσόλας ψάχνουν να απενεργοποιήσουν το crossplay για να το αποφύγουν. Για τους παίκτες PS4, είναι τόσο απλό όσο ένας διακόπτης εναλλαγής, αλλά για τους παίκτες Xbox, δεν είναι τόσο απλό.

Παρόλο που δεν μπορούμε να δικαιολογήσουμε γιατί η έκδοση Xbox δεν έχει απλή εναλλαγή για απενεργοποίηση crossplay, θέλουμε να σας δείξουμε πώς να την απενεργοποιήσετε. Δυστυχώς, αυτό προκάλεσε παραπληροφόρηση για το Xbox ότι δεν μπορεί να το απενεργοποιήσει καθόλου. απλά είναι λίγο πιο περίπλοκο.

Βήματα για να απενεργοποιήσετε το Crossplay

Αρχικά, μεταβείτε στις Xbox Settings.
Από τις ρυθμίσεις, επιλέξτε Account.
Από το λογαριασμό, επιλέξτε Privacy & Online Safety
Κάτω από αυτό, επιλέξτε Details and Customise.
Στη συνέχεια, βρείτε Communications και Multiplayer
Τέλος, αλλάξτε την επιλογή "You can play with people outside of Xbox Live" για αποκλεισμό.
Στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Activision & Infinity Ward και πείτε τους ότι δεν συμφωνείτε ότι δεν έχετε απλή εναλλαγή όπως κάνει το PlayStation.

Αυτή η αλλαγή μπορεί να κάνει την εύρεση αγώνων λίγο πιο μακρά, γιατί κάτω από αυτό δεν θα μπορείτε να παίξετε με κανέναν εκτός του Xbox Live.

Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

by SpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.