Το Deadliest Catch αφήνει την Early Access και κατευθύνεται σε κονσόλες

Published on 22 April 2020 at 09:25

Θα χρειαστείτε ένα μεγαλύτερο σκάφος!
Deadliest Catch: Το παιχνίδι, ειναι ένας προσομοιωτής ενός ψαρά  που βασίζεται στη δημοφιλή σειρά Discovery Channel. Όπως ανακοινώθηκε από την Ultimate Games S.A. έφυγε από την Early Access και θα κυκλοφορήσει επίσης σε PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch.

Ο προσομοιωτής δημιουργήθηκε από την Moonlit S.A., ένα στούντιο που βρίσκεται στην Κρακοβία της Πολωνίας. Το παιχνίδι έκανε το ντεμπούτο του στο Steam Early Access στις 14 Νοεμβρίου 2019 και η τελική κυκλοφορία έχει οριστεί στις 14 Απριλίου 2020. Το παιχνίδι δημοσιεύεται σε υπολογιστή από την Ultimate Games S.A., η οποία θα είναι επίσης υπεύθυνη για την μεταφορά σε  κονσόλες.

Το παιχνίδι είναι ένας ρεαλιστικός 3D προσομοιωτής που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Discovery Channel και το Discovery Game Studios. Επιτρέπει στους παίκτες να πιάνουν βασιλικά καβούρια στη θάλασσα Bering και να διαχειρίζονται ένα ειδικό αλιευτικό σκάφος (το λεγόμενο "crabber") Οι δημιουργοί έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες και το ίδιο το παιχνίδι συνδυάζει ρεαλισμό και δυνατότητα προσέγγισης.

Ο προσομοιωτής ψαράδων  προσφέρει στους παίκτες πολλές διαφορετικές δυνατότητες. Για παράδειγμα, θα προετοιμάσουν την αποστολή και θα προσπαθήσουν να ακολουθήσουν την επιλεγμένη πορεία. Οι προγραμματιστές της Moonlit S.A. έχουν επίσης δημιουργήσει, μεταξύ άλλων, ρεαλιστική φυσική νερού και δυναμικά καιρικά συστήματα.

Deadliest Catch: The Game - κύρια χαρακτηριστικά:

  • προηγμένες μέθοδοι αλιείας καβουριών
  • ρεαλιστικό παιχνίδι
  • εκτεταμένες επιλογές διαχείρισης πλοίων και πληρωμάτων
  • δυναμικό καιρικό σύστημα
  • προηγμένη φυσική του νερού
  • δυνατότητες επέκτασης και βελτίωσης του πλοίου
  • παιχνίδι βασισμένο στη δημοφιλή σειρά Discovery Channel

To trailer του παιχνιδιού μπορείτε να το δείτε εδω. Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

by SpookyGr

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.