Home » Xbox » Περιορισμένες εκδόσεις του Xbox One X.

Περιορισμένες εκδόσεις του Xbox One X.

Published on 22 April 2020 at 19:07

Έχουμε φτάσει στο τέλος του δρόμου για της συλλεκτικές  Xbox One X . Λιγότερο από τρία χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του Xbox One μεσαίας γενιάς, η Microsoft ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε της περιορισμένες εκδόσεις. Η κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 Xbox One X τον Ιούνιο θα είναι η τελευταία.

Κοιτάζοντας πίσω, το Xbox στην πραγματικότητα έχει συγκρατηθεί με περιορισμένες εκδόσεις - πολύ περισσότερο από ό, τι με το κανονικό Xbox One με τα χρόνια. Υπάρχουν μόνο έξι που ήταν ευρέως διαθέσιμα (και έπρεπε να επεκτείνουμε τους κανόνες λίγο για να αυξήσουμε τη λίστα από τέσσερις σε έξι). Ας  τοποθετησουμε σε σειρά από το ελάχιστο έως το πιο αισθητικά ευχάριστο.

 Battlefield V Gold Rush

Η πρώτη από τις  κονσόλες σε αυτή τη λίστα, το Battlefield V Xbox One X είναι τόσο θαμπό και άσχημο. Μεταβαίνει από μαύρο σε μαύρο, ποτέ δεν φτάνει πραγματικά το χρυσό που υπονοεί το όνομά του. Μοιάζει με ένα μοντέλο Xbox με τους καφέ-και-περισσότερο-καφέ σκοπευτές για τους οποίους όλοι παραπονιούνται. Ανεξάρτητα από το πώς αισθάνεστε για τις υπόλοιπες βαθμολογίες, μπορείτε σίγουρα να συμφωνήσετε ότι αυτή είναι η χειρότερη περιορισμένη έκδοση Xbox One X.

Τaco Bell Eclipse

Εδώ αρχίζουμε να κάμπτουμε ήδη τους κανόνες. Τεχνικά, τα δύο μοντέλα Taco Bell Xbox θα μπορούσαν να κερδίσουν . Δεν ήθελα να συμπεριλάβω σούπερ duper σπάνιες κονσόλες όπου ένας καλλιτέχνης ανέθεσε να φτιάξει ένα-από-ένα ειδικά κομμάτια. Όμως, υπήρχαν περίπου 5.500 από αυτά που κατασκευάστηκαν, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει ένας αξιοπρεπής αριθμός από αυτούς που αιωρούνται εκεί έξω.

Τέλος πάντων, το Taco Bell Eclipse Xbox One X δεν είναι πραγματικά τίποτα για να δουλέψουμε. Είναι ένας άλλος τύπος κλίσης, αυτή τη φορά κινείται από μαύρο σε γκρι. Ποτέ δεν γίνεται πολύ ανοιχτόχρωμα, μια λεπτή αλλαγή αυτού του είδους των αποτελεσμάτων σε ολόκληρη την κονσόλα μοιάζει πολύ με το βασικό μοντέλο μαύρο Xbox One X. Το κουδούνι Taco Bell παίζει κατά την εκκίνηση σίγουρα αξίζει μπόνους πόντους .

Cyberpunk 2077

Το τελευταίο Xbox One X (και αυτό που είναι συνδεδεμένο με το πιο αναμενόμενο παιχνίδι στη λίστα) πέφτει κάπου στη μέση της λίστας. Το Cyberpunk 2077 παίρνει τον λιγότερο περιορισμό από οποιαδήποτε από τις περιορισμένες εκδόσεις, πραγματικά σας χτυπά στο κεφάλι με μια αίσθηση γοητείας. Το "No Future" στολίζει το κάτω μέρος του Joker tattoo "Damaged" στο μέτωπό του.

Ακόμα, υπάρχει κάτι νόμιμα ελκυστικό για το Cyberpunk 2077 Xbox One X. Είναι με έναν τρόπο χυδαίο  που σχεδόν το κάνει να φαίνεται σαν παιχνίδι, αλλά φαίνεται τόσο επώνυμο που οτιδήποτε μικρότερο πιθανότατα θα αισθανόταν σαν απογοήτευση. Αυτό μοιάζει με κάτι που θα ήταν πραγματικά στον κόσμο του Cyberpunk 2077 και αυτό είναι πολύ ωραίο.

Taco Bell Platinum

Αυτό είναι το γιν και γιανκ της Eclipse - εκτός από αυτό το παράδειγμα δυϊσμού, το ένα είναι προφανώς καλύτερο από το άλλο. Παίρνουμε το πρώτο Taco Bell Xbox One X επειδή η αλλαγή κλίσης από λευκό σε ασήμι είναι λεπτή αλλά όμορφη. Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ Platinum και Eclipse. παρόλο που αλλάζουν χρώματα με τον ίδιο τρόπο, το ένα καταλήγει όμορφο ενώ το άλλο καταλήγει βαρετό.

NBA 2K20 Hyperspace

Αυτό ονομάζεται τεχνικά το "Hyperspace Xbox One X". Η περιορισμένη έκδοση του Xbox One X του NBA 2K20 δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το μπάσκετ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι απλώς μια κονσόλα με στιγματισμένες βαφές που μοιάζει περισσότερο με τη δημιουργία του Willy Wonka από οτιδήποτε άλλο. Δεν υπάρχει θέμα, καμία επωνυμία - μόνο ένα εκατομμύριο μικροσκοπικά χρώματα που αναδεικνύουν το λευκό Xbox με έναν πολύ ενδιαφέρον και καθαρό τρόπο.

 Gears 5

Η Microsoft έδωσε την καλύτερη περιορισμένη έκδοση Xbox One X για το δικό της franchise με μεγάλες πωλήσεις. Το Gears 5 είναι η κυκλοφορία με το υψηλότερο προφίλ από την κυκλοφορία του Xbox One X (το νεότερο Halo ήταν το 2015) και πήρε μια καταπληκτική συνοδευτική κονσόλα. Το Gears 5 Xbox One X καταφέρνει να είναι ταυτόχρονα με επωνυμία παιχνιδιού και αρκετά υποτιμημένο - κάτι που ίσως δεν περιμένατε διαισθητικά, δεδομένου ότι υπάρχει ένας γίγαντας Crimson Omen στην κορυφή.

Το θέμα του χιονιού και του πάγου δημιουργεί ένα μηχάνημα που δεν είναι τόσο λαμπερό όσο, ας πούμε, το κόκκινο Gears of War 4 Xbox One S. Ωστόσο, όπως και το Xbox One S, η κονσόλα Gears 5 διαθέτει φυσικό / απτό λέιζερ - χαραγμένες σημάνσεις · κάνει επίσης το COG ήχο κατά την εκκίνηση και το Locust chime κατά το κλείσιμο. Το σύμβολο Locust στο κάτω μέρος είναι μια ωραία πινελιά που πιθανότατα δεν θα εμφανίζεται τόσο συχνά.

Το Gears 5 είναι πιθανώς το καλύτερο παιχνίδι Gears μέχρι σήμερα, αλλά δεν θα κατηγορήσω κάποιον που υποστηρίζει ένα διαφορετικό φαβορί. Ομοίως, το Gears 5 Xbox One X είναι πιθανώς το καλύτερο από τις περιορισμένες εκδόσεις, αλλά η ομορφιά είναι πραγματικά στο μάτι του θεατή. 

Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

by SpookyGr

ΠΟΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΗ;

Rating: 4 stars
5 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.