Snowrunner η συνέχεια είναι μεγαλύτερη και καλύτερη με κάθε τρόπο.

Published on 28 April 2020 at 23:28

Το SnowRunner είναι η συνέχεια του δημοφιλούς και δημοφιλούς sim off-road φορτηγού, MudRunner. Υπάρχουν πολλές αποστολές που μπορείτε να επιχειρήσετε. Στο Mudrunner, υπήρχε μόνο περιορισμένος αριθμός οχημάτων και φορτίων για παράδοση. Για τη συνέχεια, έχουν επεκταθεί σε κάθε πτυχή του παιχνιδιού. Περισσότερα οχήματα, περισσότεροι τύποι φορτίου, περισσότερη προσαρμογή και μεγαλύτεροι χάρτες. Σε χαρτί, είναι η τέλεια συνέχεια.

Χρειάζεται λίγος χρόνος για να συνηθίσετε το πιο ήρεμο στυλ παιχνιδιού στο SnowRunner. Οι αποστολές έναρξης είναι αρκετά σύντομες, που περιλαμβάνουν ένα σύντομο ταξίδι για να ολοκληρώσετε τον στόχο σας. Καθώς προχωράτε, οι αποστολές γίνονται πολύπλευρες και θα απαιτήσουν την ολοκλήρωση πολλαπλών ταξιδιών, καθώς και την ανάγκη εξειδικευμένων φορτίων για τα οχήματά σας για να διαπραγματευτούν τυχόν εμπόδια στο δρόμο σας.

Όταν ξεκινάτε, είναι καλύτερο να αφιερώσετε λίγο χρόνο στο όχημα ανίχνευσης. Η επίτευξη πύργων παρακολούθησης σε κάθε χάρτη ανοίγει την άποψή σας για τις γύρω περιοχές, αποκαλύπτοντας αποστολές, εργασίες και αναβαθμίσεις. Αυτές οι αναβαθμίσεις είναι σημαντικές όταν ξεκινάτε, καθώς ξεκλειδώνουν αναβαθμίσεις για τα οχήματά σας.

Στην αρχή του παιχνιδιού, οι περισσότερες προσαρμογές οχημάτων όπως ελαστικά εκτός δρόμου και συστήματα AWD είναι κλειδωμένες. Αυτό καθιστά τις πρώτες αποστολές πολύ δύσκολες. Προσπάθησα να κάνω κατευθείαν αποστολές και βρέθηκα συνεχώς να κολλάω. Δεν μπορείτε να αποκτήσετε καλύτερο εξοπλισμό έως ότου ολοκληρώσετε τις αποστολές, αλλά δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε αποστολές χωρίς καλύτερο εξοπλισμό.

 Η εύρεση ενός προσαρτήματος AWD για το μεγάλο φορτηγό μου ήταν ένα σημείο καμπής. Προηγουμένως απρόσιτες διαδρομές ήταν πλέον εύκολο να ξεπεραστούν. Μετά την παγετώδη πρόοδο στην αρχή, τώρα δούλευα σταθερά μέσω των αποστολών.

Όταν εισέρχεστε για πρώτη φορά σε μια περιοχή, οι χάρτες έχουν πολλές διαδρομές που έχουν αποκλειστεί σκόπιμα από πεσμένα καλώδια, κατολισθήσεις, σπασμένες γέφυρες ή άλλα εμπόδια. Συνήθως μπορείτε να τα παρακάμψετε με το όχημα ανίχνευσης, αλλά για να περάσετε τα βαρέα οχήματά σας, θα πρέπει να ανοίξετε τις διαδρομές το συντομότερο δυνατό. Μαθαίνοντας ποιες διαδρομές μπορούν να ανοιχτουν και  με ποιον τύπο οχήματος είναι σημαντική. Χρειάζονται πολλές δοκιμές και σφάλματα για να μάθουμε ποια είναι η βέλτιστη διαδρομή. Μόλις το βρείτε, όμως, θα πλοηγηθείτε σαν επαγγελματίας.

Όσον αφορά τη χάραξη μιας διαδρομής, δεν έχετε προ-σχεδιασμενη πορεία. Εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε ποια διαδρομή θα ακολουθήσετε. Μπορείτε να ορίσετε δείκτες κατά μήκος της διαδρομής για να σας κρατήσει σε καλό δρόμο, αλλά σύντομα θα εξοικειωθείτε με κάθε περιοχή. Αυτή η ευέλικτη προσέγγιση ανοιχτού κόσμου απαιτεί προσεκτική στρατηγική εάν θέλετε να πετύχετε.

Το καλύτερο μέρος του SnowRunner, ωστόσο, είναι η εξαιρετική προσομοίωση εδάφους. Είτε κάνετε ελιγμούς πάνω σε βράχους, λάσπη, χιόνι ή πάγο, η προσέγγιση είναι διαφορετική για κάθε μία. Το να περάσετε το πιο δύσκολο έδαφος απαιτεί να πάτε αργά και σταθερά. Πιέστε άτσαλα σε βαθιά λάσπη, για παράδειγμα και θα βυθιστείτε βαθύτερα και θα κολλήσετε. Η τοποθέτηση του οχήματός σας με τεράστια λάστιχα λάσπης και ανυψωμένη ανάρτηση θα κάνει τη πλοήγηση μέσα στη λάσπη  αεράκι, αλλά είναι πιο πιθανό να ανατραπείτε από  τις ανώμαλες επιφάνειες.

Η ικανότητά σας να πλοηγηθείτε μέσα από εμπόδια επηρεάζεται επίσης από το μέγεθος του φορτίου σας.Είναι πιο εύκολο να πάρετε πολλά μικρά φορτία σε δύσκολο έδαφος ή να πάρετε ένα μεγάλο φορτίο σε μεγάλο βαθμό; Η λήψη μεγαλύτερων φορτίων μπορεί να είναι πιο γρήγορη, αλλά θα μπορούσατε να χάσετε το φορτίο σας εάν κολλήσετε. Αυτό εισάγει ένα στοιχείο κινδύνου έναντι ανταμοιβής που είναι τόσο ευχάριστο όσο μπορεί να είναι απογοητευτικό εάν πάει στραβά.

Εάν κολλήσετε, μπορείτε απλά να επιστρέψετε στο γκαράζ. Ωστόσο, θα πρέπει να εγκαταλείψετε τυχόν ρυμουλκούμενα ή φορτία που έχετε πάρει. Εάν έχετε αφιερώσει μια ώρα συλλογής υλικού, πιθανότατα δεν θα θέλετε να χάσετε όλη τη σκληρή δουλειά σας. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να ξεκινήσετε μια αποστολή διάσωσης!

Τα οχήματα μπορούν να εξοπλιστούν με γερανούς που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διορθώσετε τυχόν ανυψωμένα ρυμουλκούμενα ή οχήματα. Κάθε όχημα διαθέτει επίσης βαρούλκο. Εκτός από το ότι σας βοηθά να ξεπεράσετε τις απότομες πλαγιές ή τα κολλώδη έλη, είναι ένα πολύτιμο εργαλείο όταν χρειάζεστε λίγη βοήθεια για να βγάλετε ένα από τα φορτηγά σας από μια κολλώδη κατάσταση.

Το να είστε υπερβολικά επιθετικοί με τα φορτηγά σας ή να υποκύψετε σε τυχαία ζημία έχει επίσης επιπτώσεις στο όχημά σας. Οι επισκευές αυτοματοποιούνται κάθε φορά που επιστρέφετε στο γκαράζ ή ανεφοδιάζεστε σε πρατήριο καυσίμων αλλά είναι επίσης δυνατή η πραγματοποίηση επισκευών στο δρόμο. Η προσαρμογή σάς επιτρέπει να τοποθετήσετε ορισμένα οχήματα με κιτ επισκευής, επιτρέποντάς σας να διορθώσετε μικρές ζημιές. Εναλλακτικά, μπορείτε να πάρετε μαζί σας ένα πλήρως εξοπλισμένο τρέιλερ συντήρησης. 

Συνολικά, είναι ένα πολύ αργό παιχνίδι, αλλά ποτέ δεν γίνεται βαρετό. Πρέπει να προσαρμόζετε συνεχώς τον σχεδιασμό σας για να ολοκληρώσετε τους στόχους σας και η σταθερή ροή ξεκλειδώματος σημαίνει ότι έχετε στη διάθεσή σας νέα οχήματα και δυνατότητες. Με νέο εξοπλισμό έρχεται μια νέα ευκαιρία για την αντιμετώπιση αποστολών μέσω διαφορετικών διαδρομών και διατηρεί το παιχνίδι συναρπαστικό και ποικίλο.

Το SnowRunner έχει πολύ καλο σχεδιασμένο ήχο. Οι κινητήρες έχουν έναν βρώμικο, θορυβώδη συντονισμό, που συνοδεύεται από εξαιρετικό περιβαλλοντικό ήχο. Η λάσπη κατακλύζει κάτω από τα ελαστικά σας και το χιόνι έχει αυτή την ικανοποιητική τραγανή κρίση. Όταν συνδυάζετε τα περιστασιακά τιτιβίσματα των πτηνών, τους αντιδραστικούς ήχους των ελαστικών σας πάνω από τις διάφορες επιφάνειες και τη σταθερή ένταση του κινητήρα σας, δημιουργεί ένα εξαιρετικά χαλαρωτικό ηχητικό τοπίο. Αν έπρεπε να επισημάνω μια περιοχή όπου το παιχνίδι θα μπορούσε να βελτιωθεί, θα ήταν να έχω μια επιλογή ραδιοφωνικών σταθμών για ακρόαση. Η μουσική υπόκρουση είναι αδιάκριτη και έχει μια ατμόσφαιρα που φερνει σε μπλουζ   αλλά εάν είχαν την επιλογή να επιλέξουν από κάποιο τοπικό ραδιόφωνο με κάποια κλασική ροκ, χώρα ή λαϊκή μουσική για να διαλέξουν, θα την ανέβαζε στο επόμενο επίπεδο.

Το gameplay στο One X αποδίδεται σε μια εξαιρετικά γυαλισμένη ανάλυση 4k. Οι περιοχές παιχνιδιού είναι τεράστιες, αλλά είναι επίσης γεμάτες λεπτομέρειες. Ρουστίκ ξύλινες καμπίνες, δεντρόφυτα βουνά, πάρκα ρυμουλκούμενων, προαστιακές πόλεις και πολλά άλλα στολίζουν κάθε τετραγωνικό πόδι του τοπίου και όλα αυτά συνοδεύονται από έναν πλήρη κύκλο ημέρας / νύχτας και δυναμικό καιρό.

Οι δρόμοι με το νερό και οι διαβάσεις ποταμών δεν παρέχουν μόνο ένα επιπλέον εμπόδιο για να περάσεις  Το γρήγορο νερό φαίνεται εξαιρετικό και είναι πολύ καλύτερο σε κίνηση από ότι σε παιχνίδια με πολύ μεγαλύτερο προϋπολογισμό. Ωστόσο, είναι η προσοχή στις μικρότερες λεπτομέρειες που κάνουν το SnowRunner να ξεχωρίζει. Η λάσπη διασχίζει το κάποτε παρθένο φορτηγό σας. Τα μικρότερα δέντρα μπορούν να σπρωχθούν στην άκρη ή να σπάσουν εάν σας εμποδίσουν. Υπάρχουν τόσα πολλά που όλα συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια εντυπωσιακή εμπειρία.

Η επίμονη παραμόρφωση του εδάφους είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή στο SnowRunner. Η συχνή διέλευση από την ίδια περιοχή προκαλεί βαθύτερες σχισμές και λίμνες λάσπης, με αποτέλεσμα κάθε επόμενο πέρασμα να γίνεται πιο δύσκολο. Μία ιδιαίτερα δύσκολη περιοχή που διασχίζω συχνά είναι τώρα ένα στρογγυλεμένο, ανατρεπόμενο έλος, γεμάτο με ένα αναποδογυρισμένο τρέιλερ και ορισμένους τσιμεντόλιθους που δεν κατάφερα να ανακτήσω ακόμα. Το ρυμουλκούμενο και το φορτίο, ωστόσο, είναι τώρα ένα κρίσιμο σημείο που βασίζομαι όταν περνάω αυτήν την περιοχή.

Το SnowRunner είναι γεμάτο ευκαιρίες για αυτό το στυλ αναδυόμενου παιχνιδιού. Δεν υπάρχουν δύο ίδιες παραδόσεις , και ακόμη και μέσα στις πρώτες δεκάδες ώρες, πιθανότατα θα έχετε αμέτρητες αξέχαστες στιγμές. Ωστόσο, είναι ένας προσομοιωτής. Εάν μπείτε στο SnowRunner περιμένοντας να ανατινάξετε μεταξύ των παραδόσεων, γρήγορα να ξεπεράσετε τα εμπόδια και να ταξιδέψετε γρήγορα από μέρος σε μέρος, θα απογοητευτείτε. Εάν, ωστόσο, είστε προετοιμασμένοι για το μεγάλο χρονικό διάστημα (που προορίζεται για το παν) και εκτιμήσετε το βάθος του παιχνιδιού που προσφέρεται, τότε δεν υπάρχει καλύτερος προσομοιωτής εκτός δρόμου.

ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ

Το SnowRunner είναι ότι θα περίμεναν οι θαυμαστές του MudRunner. Όλα σχετικά με αυτό είναι μεγαλύτερο, καλύτερο και πιο εκλεπτυσμένο από τον προκάτοχό του. Δεν θα προσελκύσει όλους, με τους συχνά αργούς ρυθμούς και τις μακρές αποστολές του. Για όσους αναζητούν μια σε βάθος προσομοίωση εκτός δρόμου, ωστόσο, είναι φανταστικό. Εξαιρετικά γραφικά, συναρπαστικός ήχος και η καλά ισορροπημένη ταχύτητα που ξεκλειδώνει ο νέος εξοπλισμός, διατηρούν το παιχνίδι φρέσκο ​​και ποικίλο. Πετάξτε στο εξαιρετικό multiplayer και αυτό πρέπει να παίξετε για τους οπαδούς του είδους.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 9 By SpookyGr

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.