Το Nier Replicant είναι κάτι περισσότερο από ένα remaster θα διαθέτει νέους χαρακτήρες, βελτιωμένη ιστορία και πολλά άλλα

Published on 29 April 2020 at 19:59

Ο σκηνοθέτης του Nier Yoko Taro αποκάλυψε επιτέλους περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Nier Replicant, το επερχόμενο remaster για το αρχικό παιχνίδι Nier.

Οι νέες πληροφορίες ήρθαν στο Twitter, όπου ένας χρήστης  μοιράστηκε λεπτομέρειες που προέρχονται από μια σελίδα που συλλέγει τις τελευταίες ειδήσεις Nier από το ιαπωνικό περιοδικό παιχνιδιών Famitsu. Μπορείτε να δείτε το tweet παρακάτω.

Σύμφωνα με αυτές τις νέες πληροφορίες, το Replicant είναι «πολύ περισσότερο από ένα remaster» και διαθέτει gameplay σχεδιασμένο για να φιλοξενεί παίκτες των οποίων η πρώτη εμπειρία με τη σειρά ήταν Nier: Automata. Έχει επίσης επιβεβαιωθεί ότι τα μέλη του προσωπικού της PlatinumGames έχουν συμβουλευτεί το Replicant.

Φυσικά, ο στόχος του Replicant ως remaster είναι να κάνει τα πάντα να αισθάνονται πιο γυαλισμένα από ότι στο αρχικό παιχνίδι, αλλά φαίνεται ότι η αρχική δουλειά της κάμερας θα παραμείνει ανέπαφη. Θα υπάρχει επίσης νέα φωνή που θα ενεργεί στο Replicant, οι αρχικοί φωνητικοί ηθοποιοί επανεμφανίζονται στους ρόλους τους.

Επιπλέον, έχει καταστεί σαφές ότι θα συμμετέχουν οι ηθοποιοί φωνής για  2B και 9S, γεγονός που υποδηλώνει μια πιθανή αλλαγή κατεύθυνσης για το Replicant. Τέλος, το Replicant θα παρουσιάσει μια σειρά από νέους χαρακτήρες και υπάρχει πιθανότητα να έχει και ένα νέο τέλος.

Το Replicant ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα και θα έρθει σε PS4, Xbox One και PC. Σε σχετικές ειδήσεις, ένα τρέιλερ για το παιχνίδι Nier: Reincarnation  κυκλοφόρησε  πρόσφατα.

Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

by SpookyGr

Πηγή απο https://www.vg247.com

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.