Πρώτες εικόνες απο NieR upgrade NieR Replicant ver.1.22474487139…

Published on 30 April 2020 at 13:27

Το τελευταίο τεύχος του Weekly Famitsu περιελάμβανε ένα άρθρο για το επερχόμενο  NieR Replicant ver.1.22474487139… και το NieR Re[in]carnation. για κινητά.

Αυτό περιελάμβανε νέο concept artwork και τα πρώτα στιγμιότυπα οθόνης και για τα δύο παιχνίδια.

Μπορείτε να τα δείτε στην παρακάτω συλλογή.

NieR Replicant ver.1.22474487139

Screenshots

Concept Art

NieR Re[in]carnation

Screenshots

Concept Art

Στη συνέντευξη, ο δημιουργός Yoko Taro αναφέρει ότι αρχικά δούλεψε στο Replicant ver.1.22474487139… το θεωρούσε ως remaster. Ωστόσο, έχει καταβληθεί πολλή προσπάθεια, σε σημείο που αισθάνεται κάτι περισσότερο από ένα remaster.

Θα περιληφθούν ιστορίες και θα προστεθούν νέα μέρη του σεναρίου. H εργασία της κάμερας είναι ίδια με την αρχική NieR, που μοιάζει με remaster, αλλά έχουν προστεθεί πολλά.

Η ατμόσφαιρα του αρχικού Replicant είναι ακόμα δυνατή, αλλά είναι διαφορετική, με πολλά νέα στοιχεία.

Ο σχεδιαστής του NieR: Automata και ο σκηνοθέτης της Astral Chain, Takahisa Taura δεν εμπλέκεται άμεσα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, αλλά καλύπτει έναν συμβουλευτικό ρόλο για το τμήμα δράσης, παρακολουθώντας την πρόοδο σ, καθώς το αρχικό Replicant είναι αυτό που γέννησε το Automata .

Ο Yoko Taro προσθέτει ότι οι οπαδοί του NieR: Automata πρέπει να μπορούν να παίζουν άνετα. Ενώ η γεύση του πρωτότυπου υπάρχει ακόμα, ο προγραμματιστής Toylogic που  συνεργάζεται  είναι της άποψης  "ότι αυτό που δεν αισθάνεται καλά πρέπει να αλλάξει".

Ο συνθέτης Keiichi Okabe αναφέρει ότι υπάρχει περισσότερη ζωντανή μουσική σε σύγκριση με το πρωτότυπο. Τα τραγούδια και οι χορωδίες έχουν ηχογραφηθεί  ξανά για να βελτιωθεί η ποιότητα. Τα νέα μέρη που προστίθενται στο παιχνίδι θα διαθέτουν επίσης νέα μουσική.

Ο Yoko Taro ανέφερε επίσης ότι οι Yui Ishikawa και Natsuki Hane θα παίξουν ρόλους στο παιχνίδι, αλλά δεν θα είναι 2B και 9S από το Automata. Έχουν συμπεριληφθεί για να ευχαριστήσουν τους θαυμαστές του νεότερου παιχνιδιού .

Μιλώντας για το Re[in]carnation επιβεβαιώνει ότι το κορίτσι που βλέπουμε στο παιχνίδι δεν είναι η Kaine. Είναι ένας εντελώς νέος χαρακτήρας.

Ενώ μοιράζεται την παγκόσμια άποψη με το Replicant και το Automata, το παιχνίδι είναι δικό του, οπότε μπορείτε να το απολαύσετε ξεχωριστά από την υπόλοιπη σειρά. Ο παραγωγός Yosuke Saito πρόσθεσε ότι είναι μέρος του λεγόμενου «Yoko Taro World» και θα νιώσετε σαν ένα παιχνίδι NieR όταν το παίζετε.

Ο αιωρούμενος χαρακτήρας που μοιάζει με φάντασμα ονομάζεται «mama» και βασικά σας φροντίζει. Παίζει ρόλο παρόμοιο με το Grimoire Weiss ή ένα Pod.

Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι smartphone που θα λειτουργεί ως υπηρεσία, το περιεχόμενο θα προστίθεται με την πάροδο του χρόνου και μπορεί να καταλήξει να είναι το μακρύτερο παιχνίδι NieR . Έχει μια ισχυρή ιστορία, αλλά είναι επίσης αρκετά μοναδικό, διαφορετικό από τα συμβατικά παιχνίδια NieR.

Σε ερώτηση  εαν το κορίτσι είναι ο πρωταγωνιστής, ο Yoko Taro εξήγησε ότι είναι δύσκολο να το εξηγήσεις, αλλά το σχέδιο είναι να έχουμε πολλούς πρωταγωνιστές που θα εμφανίζονται στο παιχνίδι. 

Ακούμε επίσης ότι παίρνει έμπνευση από διάφορους μηχανικούς gacha και η ιστορία εκτείνεται με πολλες πλοκές. Τούτου λεχθέντος, ακόμη και αν πουλήσει καλά, θα έρθει το τέλος της ιστορίας. Είναι στην πραγματικότητα μια ιστορία στην οποία επαναλαμβάνονται οι «στόχοι». Είναι παρόμοιο με το Puzzle & Dragons με τον τρόπο που ξεκαθαρίζετε μια σκηνή και μετά προχωράτε (ακόμα κι αν ο Saito-san αναφέρει ότι δεν είναι στην πραγματικότητα παρόμοιο, και ο Yoko Taro επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει πράγματι κάτι παρόμοιο). Επιπλέον, δεν υπάρχει PvP και τα dungeons ονομάζονται «ships».

Ο Saito-san ολοκλήρωσε τη συνέντευξη ότι ενώ η κατάσταση έκτακτης ανάγκης του Coronavirus προσθέτει ένα άγνωστο στοιχείο στην εξίσωση, η ομάδα θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να ξεκινήσει το Replicant ver.1.22474487139… π

Το NieR Replicant ver.1.22474487139… έρχεται για PS4, Xbox One και PC. Το NieR Re[in]carnation θα ξεκινήσει σε iOS και Android.

Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

by SpookyGr

Πηγή από https://twinfinite.net


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.