Οι προβλέψεις μας για ποια παιχνίδια ίσως δούμε στο Inside Xbox

Published on 3 May 2020 at 22:08

Την επόμενη εβδομάδα, η Microsoft θα φιλοξενήσει μια ειδική έκδοση του Inside Xbox για να παρουσιάσει το παιχνίδι από 3rd party studios για την  επόμενη γενιά Xbox Series X.

Ας δούμε μερικά από τα παιχνίδια που ελπίζουμε ότι θα είναι στο σόου:

Assassin’s Creed Valhalla ( το σίγουρο)

Ο μόνος τίτλος που είμαστε σίγουροι ότι θα δούμε στην εκδήλωση της επόμενης εβδομάδας είναι το πρόσφατα αποκαλυφθέν Assassin’s Creed Valhalla. Η Ubisoft και η Microsoft επιβεβαίωσαν ότι ο τίτλος θα εμφανιστεί μετά την πρώτη του αποκάλυψη την περασμένη εβδομάδα. Το παιχνίδι θα είναι ο επόμενος τίτλος στο franchise μετά το Odyssey του 2018, όπου οι παίκτες εξερεύνησαν την Αρχαία Ελλάδα. Η Valhalla παίρνει το franchise σε μια κατεύθυνση με θέμα τους Βίκινγκς, με μάχη χερσαίας και θάλασσας που περιμένουμε να δούμε περισσότερα την επόμενη εβδομάδα.

Πέρα από τη Valhalla, υπάρχει μεγάλο μυστήριο σχετικά με την παρουσίαση της επόμενης εβδομάδας.  Εδώ είναι μερικές από τις ελπίδες μας

Cyberpunk 2077 (ίσως να δούμε κάτι από gameplay)

Ενώ ο προγραμματιστής του παιχνιδιού η CD Projekt είπε ότι δεν κάνουν το Cyberpunk 2077 να κυκλοφορήσει παράλληλα με κονσόλες επόμενης γενιάς, δεν θα ήταν εκτός της δυνατότητας να δούμε το παιχνίδι να εμφανίζεται στο Inside Xbox . Ενώ το παιχνίδι έχει οριστεί για κυκλοφορία τον Σεπτέμβριο στην τρέχον γενιά όπου θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων η εταιρεία επιβεβαίωσε τον Απρίλιο ότι εργάζονται σε μια έκδοση επόμενης γενιάς του Cyberpunk 2077.

Η αναβάθμιση θα έρθει στο Xbox Series X χωρίς πρόσθετη χρέωση εάν οι παίκτες αγοράσουν το παιχνίδι στο Xbox One και η επίδειξη μιας αναβαθμισμένης έκδοσης του τίτλου θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να τα κλειδώσετε στο οικοσύστημα Xbox.

Watch Dogs: Legion ( πιθανό μιας και ξέρουμε ότι κυκλοφορεί φέτος)

Τι θα συμβεί αν το Xbox έπαιρνε όλα τα παιχνίδια multi-platform από third-party εταιρείες στο Series X; Αυτό συμβαίνει συνεχώς, και η Microsoft γνωρίζει ότι χρειάζονται μια μεγάλη μεγάλη είσοδο και μια ισχυρή αρχή σε αυτήν τη γενιά, οπότε η ευθυγράμμιση με παιχνίδια όπως το Watch Dogs: Legion εκτός από το Assassin’s Creed Valhalla θα ήταν καλή ιδέα να κερδίσει τους καταναλωτές.

Το Legion αρχικά είχε οριστεί για κυκλοφορία τον Μάρτιο, αλλά ανακοινώθηκε ότι καθυστέρησε για τον Οκτώβριο για να δώσει στην ομάδα ανάπτυξης περισσότερο χρόνο για να εργαστεί στον τίτλο. Με τον COVID-19 να αναγκάζει εργασία από το σπίτι θα ήταν υπέροχο να δούμε το παιχνίδι να εμφανίζεται  για να μην αναφέρουμε μια επίδειξη της ικανότητας του Xbox Series X.

Call of Duty (ένα από τα δύσκολα-βαριά χαρτιά)

Συνεχίζοντας το θέμα  σε multi-platform από third-party εταιρειών  στην πλατφόρμα Xbox, ενδέχεται να δούμε μια  δόση του Call of Duty 2020, που φημολογείται ευρέως ότι θα γίνει επανεκκίνηση το franchise του Black Ops, στο Inside Xbox. Αυτό θα ήταν πολύ διαφορετικό από την Activision να ακολουθήσει, καθώς συνήθως κάνουν τη δική τους αποκάλυψη τον Μάιο, και στη συνέχεια συνεργάτης για να κάνει μια πλήρη αποκάλυψη παιχνιδιού σε συνέντευξη τύπου του κατασκευαστή της κονσόλας, αλλά τώρα λόγω των περιστάσεων είναι διαφορετικά και με το Inside Xbox να έρχεται  θα μπορούσε να είναι η ώρα.

Εάν το παιχνίδι είναι τόσο επιτυχημένο όσο η επανεκκίνηση του Modern Warfare του περασμένου έτους, μπορούμε να περιμένουμε μεγάλα πράγματα για το Call of Duty του 2020. Βλέποντας πόσο απίστευτο θα μπορούσε να φαίνεται το παιχνίδι στο Series X θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να προσελκύσει άτομα στη νέα κονσόλα. Εάν το παιχνίδι κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο όπως συνήθως κάνουν και άλλοι στο franchise και η νέα κονσόλα ακολουθεί μερικές εβδομάδες αργότερα, αυτό το σύστημα αναβάθμισης στην έκδοση Xbox Series X του παιχνιδιού θα μπορούσε να είναι ένας αξιοσημείωτος λόγος για να το αγοράσετε στο Xbox.

Sports Games

Αυτή η κατηγορία είναι λίγο βαρετή για ορισμένες απόψεις ωστόσο, τα αθλητικά και αγωνιστικά παιχνίδια είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αναδείξει από τι κατασκευάζεται μια κονσόλα. Παρόλο που δεν προβλέπουμε αγωνιστικά παιχνίδια που να ανταγωνίζονται το Forza Motorsport 8  σίγουρα πιστεύουμε ότι η EA θα εμφανιστεί με τους μεγαλύτερους τίτλους της για τη σεζόν 2020. Σε μια εποχή που όλοι μας στερούμαστε τα αθλήματα στην πραγματική ζωή για πάνω από δύο μήνες, αυτό θα είναι μια ανάσα φρέσκου αέρα και ένας τρόπος για να δημιουργήσετε μια νέα γραμμή βάση για υψηλή ποιότητα οπτικών και ρεαλιστικών γραφικών στο υλικό επόμενης γενιάς.

ID @ Xbox Games

Ίσως είναι εύκολο να απορρίψετε αυτήν την κατηγορία ως μια κατηγορία που δεν θα μπορεί να επισημάνει το ισχυρό υλικό του Xbox Series X. Ωστόσο, κοιτάζοντας την αποκάλυψη που έκανε ο Austin Evans τον Μάρτιο, για Ray Tracing έπαιξε τεράστιο ρόλο στην προβολή του τι μπορεί να κάνει η νέα κονσόλα. Η προσθήκη Ray Tracing σε παιχνίδια όπως το επερχόμενο Tunic ή 12 Minutes μπορεί να αλλάξει εντελώς την εμφάνιση των παιχνιδιών και θα δείξει ότι η κονσόλα θα ωφελήσει όλους, ενώ θα ενισχύσει περαιτέρω τη στάση της Microsoft σχετικά με την πλατφόρμα για τρίτες εταιριες όσο και για τα μεγάλα όπλα όπως την Ubisoft ή την EA.

Hardware

Φυσικά, εάν η Team Xbox δεν φέρνει παιχνίδια στο συγκεκριμένο event, δεν θα φέρει ούτε υλικό. Περιμένουμε ότι θα υπάρχει ένα σετ που θα περιλαμβάνει το Xbox Series X και το (ελαφρώς) ενημερωμένο χειριστήριο, αλλά δεν περιμένουμε να ακούσουμε για μια έκδοση κυκλοφορίας ή κάτι ιδιαίτερο την επόμενη εβδομάδα.

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.