Το WRC 9 έρχεται τον Σεπτέμβριο

Published on 5 May 2020 at 12:01

Το WRC 8 είναι ένα θαυμάσιο παιχνίδι ράλι και ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν πέρυσι σε οποιαδήποτε κατηγορία. Τώρα, η KT Racing, φρέσκια και πίσω από το εξαιρετικά εντυπωσιακό TT Isle of Man: Ride on the Edge 2 και όλες οι εξαιρετικές βελτιώσεις της, ανακοίνωσαν ότι το WRC 9 έρχεται στις 3 Σεπτεμβρίου. (Τα WRC 10 και WRC 11 επιβεβαιώνονται επίσης ότι έχουν λάβει άδεια και έχουν εγκριθεί για παραγωγή, αλλά ας μην προχωρήσουμε μπροστά μας.)

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ανακοίνωση ότι το WRC 9 έρχεται και σε κονσόλες επόμενης γενιάς. Η κατά παραγγελία μηχανη παιχνιδιών που χρησιμοποιείται από την Kylotonn Racing φαίνεται υπέροχη και καθώς έχει αναπτυχθεί αποκλειστικά για αγωνιστικά παιχνίδια, κάνει πολύ καλή δουλειά με το χειρισμό, αλλά αν είχαμε ένα παράπονο γι 'αυτό, είναι τα 30-fps . Με τη σημαντική ενίσχυση ισχύος και το ray-tracing που διατίθενται με το Xbox Series X και τo Ps5 kai τα 60 fps δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα, καθώς και ελπίζουμε να αποσταλεί με υπέροχη HDR και Ray Traced για εκκίνηση!

Το WRC 8 είχε έναν υπέροχο τρόπο καριέρας και ήταν μια ηχηρή επιτυχία για τους θαυμαστές. Το WRC 9 επιστρέφει με έναν πιο ποικίλο κατάλογο εκδηλώσεων, ακόμη περισσότερες επιλογές για τη διαχείριση της ομάδας και στενότερες σχέσεις με τις πραγματικές ομάδες ράλι καθ 'όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Παρουσιάζονται τρεις νέοι αγώνες, με τους σκονισμένους, αμμώδεις δρόμους του Ράλι Σαφάρι της Κένυας, τους λασπωμένους, στενούς ασφαλτοστρωμένους δρόμους του Ιαπωνικού Ράλι και το υπέροχο, ορεινό τοπίο του Ράλι της Νέας Ζηλανδίας.

by SpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.