Ερχεται Dlc για το Doom Eternal

Published on 9 May 2020 at 12:00

Το DOOM Eternal της Id Software σημείωσε έντονη κριτική και εμπορική επιτυχία από την κυκλοφορία του τον Μάρτιο. Φυσικά, το ταξίδι του Slayer δεν έχει τελειώσει ακόμα, καθώς θα κυκλοφορήσουν δύο πακέτα DLC . Αυτά αποτελούν το Year 1 Pass και η Id software έχει κυκλοφορήσει μερικά νέα στιγμιότυπα οθόνης και λεπτομέρειες για το τι να περιμένετε.

Είναι όλα αρκετά ασαφές, αλλά η ουσία είναι ότι με τις δυνάμεις της κόλασης να απομακρύνονται και τους Maykrs νεκρούς, υπάρχει μια «ανισορροπία δύναμης στους ουρανούς». Αυτό προφανώς «απαιτεί από τον πραγματικό κυβερνήτη αυτού του σύμπαντος να ανέβει και να διορθώσει τα πράγματα». Προς το σκοπό αυτό, οι παίκτες θα ταξιδέψουν σε «πρωτόγνωρες σφαίρες», θα πολεμήσουν νέους δαίμονες και θα λάβουν επίσης νέες ικανότητες.

Αυτό που είναι ενδιαφέρον για τα στιγμιότυπα οθόνης είναι πώς φαίνεται να δείχνει ένα φρούριο Maykr στο Urdak, εκτός από σκοτεινότερους ουρανούς και έναν περίεργο κυκλικό δακτύλιο πάνω από αυτό. Η άλλη φαίνεται να είναι η Γη με τους ωκεανούς και τα πλοία της, αλλά θα μπορούσε εύκολα να τοποθετηθεί στον Τιτάνα για όσα μέχρι στιγμής γνωρίζουμε. 

by SpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.