Το Call of the Sea θα είναι μια άλλη εμπειρία παζλ- περιπέτειας

Published on 9 May 2020 at 14:29

Το άγνωστο είναι μια ελκυστική προοπτική για τους τυχοδιώκτες - η απόχρωση της αναμονής, η χαρά της ανακάλυψης και η ανησυχία σε αυτό που βρίσκεται στην επόμενη γωνία. Όλα δημιουργούν μια πολλά υποσχόμενη προϋπόθεση, και αυτό ακριβώς θα πάρετε και περισσότερο με το Call of the Sea, ένα ντεμπούτο παιχνιδιού παζλ πρώτου προσώπου από το indie game studio Out of the Blue.  ω 

Γυρισμένο στη δεκαετία του 1930 στις απομονωμένες περιοχές του Νότιου Ειρηνικού, το Call of the Sea ρίχνει παίκτες ως Νόρα, «ο οποίος έχει διασχίσει τον ωκεανό σε μια απεγνωσμένη αναζήτηση για τον σύζυγό της που εξαφανίστηκε». Φτάνοντας σε έναν ανώνυμο, παράξενο παραδεισένιο νησι που ήταν η τελευταία γνωστή τοποθεσία του, ξεκινάτε την αναζήτησή σας. Ανακαλύψτε τα απομεινάρια ενός χαμένου πολιτισμού, λύστε παζλ και βρείτε μυστικά και ίσως να ανακαλύψετε την τύχη του συζύγου σας. Φυσικά, τα μυστήρια δεν τελειώνουν εκεί.

Ίσως με την πάροδο του χρόνου θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι όλα στο νησί όπως φαίνεται. Κρίνοντας από το τρέιλερ, είδαμε ένα ζευγάρι αμφίβια χέρια προς το τέλος. 

Το Call of the Sea περιλαμβάνει επίσης το  έργο της ηθοποιού Cissy Jones. Μπορεί να την αναγνωρίσετε από το Firewatch και η ικανότητά της να δημιουργήσει μια ισχυρή παρουσία και να μεταφέρει συναισθήματα με τη φωνή της ήταν αυτό που προσέλκυσε το στούντιο. Στην πραγματικότητα, ήταν η αγάπη για τίτλους όπως το Firewatch, το Subnautica και πολλά άλλα που ενέπνευσαν τους δημιουργούς.

Όπως το θέτει το Out of the Blue, «Το Call of the Sea είναι το ερωτικό μας γράμμα για το είδος και ένας τρόπος εμβάθυνσης της εμπειρίας μας και προσθήκης νέων διαστάσεων σε αυτό. Ελπίζουμε να δημιουργήσουμε ένα παιχνίδι για όλους εκεί έξω που θα φέρει ένα νοσταλγικό φακό για το είδος και για νέους παίκτες που δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα τη χαρά των παιχνιδιών περιπέτειας με την επίλυση παζλ. "

Η περιπέτεια του Call of the Sea θα πραγματοποιηθεί στα Xbox Series X, Xbox One και PC στα τέλη του 2020 και θα είναι διαθέσιμη στο Xbox Game Pass όταν ξεκινήσει το παιχνίδι.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.