Η Ubisoft επιβεβαιώνει ότι το Assassin’s Creed Valhalla θα τρέχει σε ανάλυση 4K και 30Fps στο Xbox Series X

Published on 11 May 2020 at 21:31

Το Assassin's Creed Valhalla ήταν μακράν το μεγαλύτερο παιχνίδι που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου Inside Xbox της περασμένης εβδομάδας και επικεντρώθηκε στην κονσόλα επόμενης γενιάς Xbox Series X της Microsoft.

Ωστόσο, από αυτό που έχουμε δει, το παιχνίδι θα φαίνεται πολύ καλό. Ωστόσο, η καταχώριση στον ιστότοπο του Xbox δεν περιλάμβανε ετικέτες ray tracing ή 60 fps για το Assassin's Creed Valhalla, όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα.

Αυτό πυροδότησε εικασίες ότι ακόμη και το πανίσχυρο Xbox Series X με τα 12 TFLOPS που θεωρείται από τη Microsoft «η πιο ισχυρή κονσόλα που δημιουργήθηκε ποτέ», θα περιοριζόταν σε 30 Fps για το επόμενο κεφάλαιο Assassin's Creed.Η πορτογαλική σελίδα του Eurogamer "μίλησε" με Ubisoft και έλαβε την ακόλουθη επιβεβαίωση σήμερα.

"Η Ubisoft ήταν πάντα αφοσιωμένη στην εξερεύνηση νέων τεχνολογιών, εκμεταλλευόμενη τις δυνατότητες των νέων κονσολών να προσφέρουν την πιο συναρπαστική δυνατή εμπειρία, γι 'αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Microsoft για να φέρουμε το Assassin's Creed Valhalla στο Xbox Series X.

Προς το παρόν, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι το Assassin's Creed Valhalla θα τρέχει τουλάχιστον 30 FPS. Το Assassin's Creed Valhalla θα επωφεληθεί από ταχύτερους χρόνους φόρτωσης, επιτρέποντας στους παίκτες να βυθιστούν στην ιστορία και στον κόσμο του. Τέλος  το Assassin's Creed Valhalla θα επωφεληθεί από τα βελτιωμένα γραφικά από το Xbox Series X και δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τον όμορφο κόσμο που δημιουργούμε σε εκπληκτική ανάλυση 4K.

Θα έχουμε πολλά περισσότερα για να σας δείξουμε για το Assassin's Creed Valhalla στο εγγύς μέλλον, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες σύντομα."

Αυτό ίσως είναι λίγο απροσδόκητο, καθώς ακόμη και η GeForce RTX 2080Ti των 13,45 TFLOPs, δεν μπορεί πραγματικά να κλειδώσει 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο σε ανάλυση 4K στην Assassin's Creed Odyssey, τουλάχιστον με ενεργοποιημένες τις μέγιστες ρυθμίσεις.

Η διατύπωση στη δήλωση φαίνεται να αφήνει την ελπίδα ότι μια υψηλότερη επιλογή ρυθμού καρέ θα μπορούσε να είναι διαθέσιμη στο πλήρες παιχνίδι, αν και πιθανότατα δεν συνδυάζεται με ανάλυση 4K. Είναι επίσης πιθανό η Ubisoft να απλώς επιλέξει να προσθέσει μια επιλογή «ξεκλειδωμένου» ρυθμού καρέ, καθώς το Xbox Series X υποστηρίζει μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης και ένας αυξανόμενος αριθμός τηλεοράσεων και οθονών με δυνατότητα HDMI VRR είναι τώρα στην αγορά. Αυτό θα πρέπει να εγγυηθεί μια πιο ομαλή εμπειρία υλοποίησης ακόμη και αν το Assassin's Creed Valhalla δεν μπορεί να πάρει τα κατάλληλα 60 Fps.

Πηγή από https://wccftech.com


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.