Το Fortnite θα φτάσει στο PS5 και στο Xbox Series X.

Published on 13 May 2020 at 19:07

Η Epic Games δήλωσε σήμερα ότι το  Fortnite θα είναι διαθέσιμο στις κονσόλες Xbox Series X  και στο PlayStation 5  που θα κυκλοφορήσουν αργότερα φέτος. Η Epic έκανε την ανακοίνωση παράλληλα με την αποκάλυψη της Unreal Engine 5, της νέας μηχανής παιχνιδιών και της εργαλειοθήκης προγραμματιστών που έχει σχεδιαστεί για τη δημιουργία τίτλων επόμενης γενιάς.

"Η Epic θα κυκλοφορήσει το Fortnite κατασκευασμένο με UE4 σε κονσόλες επόμενης γενιάς κατά την κυκλοφορία και, σύμφωνα με τη δέσμευση της ομάδας να αποδείξει κορυφαία χαρακτηριστικά στη βιομηχανία μέσω εσωτερικής παραγωγής θα μεταφέρει το παιχνίδι στο UE5 στα μέσα του 2021" δήλωσε η εταιρεία σε μια ανάρτηση ιστολογίου που δημοσιεύτηκε σήμερα. Η Epic λέει ότι όλη η πρόοδος και οι αγορές θα συνεχιστούν και θα υποστηρίξουν cross-play σε γενιά και θα συνεχίσουν την υποστήριξη για υπάρχουσες πλατφόρμες σε συνδυασμό με την υποστήριξή για κονσόλες επόμενης γενιάς.

Αλλά την επόμενη χρονιά, η Epic λέει ότι το Fortnite θα είναι σίγουρα σε θέση να αξιοποιήσει την πλήρη κλίμακα των πλεονεκτημάτων υλικού και λογισμικού που παρέχουν οι νέες κονσόλες συμπεριλαμβανομένων των πλεονεκτημάτων αποθήκευσης και διαχείρισης δεδομένων που θα υποστηρίξουν οι νέοι δίσκοι M.2 και τα γραφικά και οφέλη απόδοσης η νέα CPU και GPU θα ενεργοποιηθούν.

«Όχι, δεν πρόκειται για νέα έκδοση του Fortnite. Το Fortnite έχει βελτιστοποιηθεί για να εκμεταλλευτεί το νέο υλικό και τις δυνατότητες στις κονσόλες επόμενης γενιάς », εξήγησε η εταιρεία. «Πώς θα εκμεταλλευτεί το Fortnite το υλικό κονσόλας επόμενης γενιάς; Παρόλο που δεν μπορούμε να κοινοποιήσουμε λεπτομέρειες αυτήν τη στιγμή, το πιο ισχυρό υλικό θα μας επιτρέψει να βελτιώσουμε την απόδοση και τα γραφικά. "

Έτσι μπορούμε να περιμένουμε από το Fortnite να συνεχίσει να είναι μια βιτρίνα για το τι μπορεί να κάνει η Epic. Και όχι μόνο στο τμήμα γραφικών, αλλά και σε όλες τις τεχνολογίες


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.