Έρχεται Demo του Grounded τον επόμενο μήνα

Published on 22 May 2020 at 13:06

Η Obsidian Entertainment ανακοίνωσε ότι από τις 9 Ιουνίου και μέχρι τις 14 Ιουνίου, οι Xbox Insiders θα μπορούν να παίξουν  δωρεάν ένα Demo του επερχόμενου παιχνιδιού περιπέτειας επιβίωσης Grounded.

Όπως σημειώθηκε παραπάνω, θα πρέπει να είστε Xbox Insider για να λάβετε μέρος, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες Xbox να δοκιμάσουν νέες δυνατότητες πλατφόρμας και δοκιμαστικά παιχνίδια πριν από τη δημόσια κυκλοφορία.Η Obsidian λέει ότι όλοι οι αποδεκτοί συμμετέχοντες θα μπορούν να κατεβάσουν το demo από το Xbox Insider Hub σε υπολογιστή Xbox One ή Windows 10, αλλά η πρόσβαση θα γίνεται με βάση την πρώτη σειρά εξυπηρέτησης λόγω του περιορισμένου αριθμού "θέσεων".

Εναλλακτικά, οι παίκτες υπολογιστών θα μπορούν επίσης να δοκιμάσουν το demo μέσω του Steam Game Festival τις ίδιες ημερομηνίες, κάτι που θα απαιτήσει απλώς να έχετε έναν ενεργό λογαριασμό Steam.

Το παιχνίδι θα έρθει επίσημα στο Xbox Game Preview και στο Xbox Game Pass στις 28 Ιουλίου, με μια πλήρη κυκλοφορία να έχει προγραμματιστεί για κάποια στιγμή το 2021.

by SpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.