Το Paradise Lost ανακοινώθηκε για το Xbox Series X

Published on 23 May 2020 at 17:00

Το Paradise Lost είναι μία δημιουργία από τον πολωνικό προγραμματιστή PolyAmarous και έρχεται επίσημα στο Xbox Series X κάποια στιγμή μέσα στο χρόνο.Μπορείτε να δείτε ένα τρέιλερ για το παραπάνω παιχνίδι, το οποίο λαμβάνει χώρα σε μια εποχή όπου ο Β 'Παγκόσμιος Πόλεμος δεν τελείωσε ποτέ και οι Ναζί πραγματοποίησαν πυρηνική επίθεση μετά από 20 χρόνια πολέμου. Λέγεται ότι είναι ένα «παιχνίδι μυστηρίου που βασίζεται σε συναισθήματα» που επικεντρώνεται σε ένα 12 χρόνο αγόρι που ασχολείται με τη θλίψη σε έναν αποκαλυπτικό κόσμο.

Το παιχνίδι είναι το πρώτο έργο του προγραμματιστή και αναπτύσσεται χρησιμοποιώντας την Unreal Engine 4. Υπόσχεται να οδηγήσει τους παίκτες σε ένα ταξίδι μέσα από πέντε στάδια θλίψης, που αντικατοπτρίζονται σε διαλόγους, αλληλεπιδράσεις και περιβάλλον και με διακλαδώσεις ιστορίας .

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι στην επίσημη ιστοσελίδα του.

''Το Paradise Lost είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας FPP για την αντιμετώπιση της απώλειας ως ένα 12χρονο παιδί που βρίσκει μια μυστηριώδη ναζιστική αποθήκη ενώ περιπλανιέται σε ένα μεταπυρηνικό πολωνικό κόσμο. Μπορείτε να βρείτε το μυστικό του;''

by SpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.