Νέοι τίτλοι εμπλουτίζουν την υπηρεσία backwards compatibility

Published on 29 May 2020 at 08:00

Νωρίτερα σήμερα στο Xbox Wire  ο Διευθυντής Διαχείρισης Προγράμματος για το Xbox Series X Jason Ronald μίλησε για τη δυνατότητα προσθήκης περισσότερων αυθεντικών παιχνιδιών Xbox και Xbox 360 στην υπηρεσία backwards compatibility.

Στο τέλος του άρθρου, ο Ρόναλντ αποκάλυψε ότι η ομάδα συνεχίζει να ακούει τους θαυμαστές για τα παιχνίδια που θα ήθελαν να δουν, αλλά σημείωσε το "σύνθετο μείγμα τεχνικών προκλήσεων και προκλήσεων αδειοδότησης" που συχνά περιλαμβάνονται:

"Η ομάδα συνεχίζει επίσης να ακούει σχόλια από την κοινότητα σχετικά με  τίτλους που θα θέλατε να προσθέσετε στο πρόγραμμα συμβατότητας. Η αναζωογόνηση τίτλων από την ιστορία παρουσιάζει συχνά έναν σύνθετο συνδυασμό τεχνικών προκλήσεων και προκλήσεων αδειοδότησης, αλλά η ομάδα δεσμεύεται να κάνει ότι μπορεί να συνεχίσει να διατηρεί τη  κληρονομιά των παιχνιδιών. "

Ενώ τα σχόλιά του δεν εγγυώνται  μελλοντικές προσθήκες Xbox και Xbox 360 στη βιβλιοθήκη της υπηρεσίας backwards compatibility, είναι ωραίο να βλέπουμε ότι η Microsoft δεν το αποκλείει εντελώς. Υπάρχουν ακόμα πολλά κλασικά για τα οποία ελπίζουμε.

by SpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.