Το Cyberpunk 2077 βρίσκεται στο «τελικό στάδιο» της ανάπτυξης

Published on 29 May 2020 at 18:30

Ήταν μια μεγάλη αναμονή, παράλληλα με μια καθυστέρηση μεγάλης κλίμακας, αλλά φαίνεται ότι η αναμονή για το Cyberpunk 2077 πλησιάζει στο τέλος της. Το παιχνίδι, ένα sci-fi cyberpunk από τους ανθρώπους πίσω από την εξαιρετικά δημοφιλή σειρά Witcher αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του έτους και αναμενόταν θερμά από την ανακοίνωσή του. 

H CD Projekt ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το 1ο τρίμηνο του 2020 λέγοντας ότι είχαν την καλύτερη χρονιά τους τόσο στα κέρδη όσο και στα έσοδα. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι κατάφεραν να ξεπεράσουν την Ubisoft ως τη μεγαλύτερη εταιρεία  παιχνιδιών στην Ευρώπη . Στην οικονομική τους έκθεση, ανέφεραν επίσης το Cyberpunk 2077, λέγοντας ότι η ανάπτυξη του ειναι στα τελικά στάδια.

«Η CD PROJEKT RED προχωρά με το τελευταίο στάδιο ανάπτυξης του πιο εκτεταμένου RPG μέχρι σήμερα: Cyberpunk 2077. Το παιχνίδι διαθέτει έναν ζωντανό, ανοιχτό κόσμο υψηλής τεχνολογίας, όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του V - ενός cyberpunk που πρόσφατα μετανάστευσε στην πιο επικίνδυνη μητρόπολη του μέλλοντος: Night City. Το παιχνίδι Cyberpunk 2077 ακολουθεί τους κανόνες του συστήματος RPG Cyberpunk 2020 που δημιουργήθηκε από τον Mike Pondsmith. "

Το Cyberpunk 2077 πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου για Xbox One, PlayStation 4, PC και Stadia. Το παιχνίδι θα έχει ένα δικό του event στις 11 Ιουνίου.

by SpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.