Η Mojang αποκαλύπτει το πρώτο DLC για το Minecraft Dungeons που φτάνει τον Ιούλιο

Published on 1 June 2020 at 08:02

Η Mojang επιβεβαίωσε επίσημα τα δύο  DLC που έρχονται στο Minecraft Dungeons.

Το πρώτο είναι το "Jungle Awakens" και θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο και η δεύτερη περιπέτεια είναι το "Creeping Winter" και θα φτάσει κάποια στιγμή αργότερα φέτος.

''Σε αυτήν την περιπέτεια, θα μπείτε σε μια μακρινή, επικίνδυνη ζούγκλα για να πολεμήσετε μια μυστηριώδη δύναμη σε τρεις νέες αποστολές. Για να νικήσετε τους τρόμους που κρύβονται ανάμεσα στα αμπέλια, θα έχετε στη διάθεσή σας νέα όπλα, πανοπλία και αντικείμενα.''

Θα συναντήσετε επίσης τους Leapleaf, Jungle Zombie, Poison Quill Vine και πολλούς άλλους σε αυτό το νέο πακέτο.

Μόλις τελειώσετε με αυτό, μπορείτε στη συνέχεια να ετοιμαστείτε να εξερευνήσετε τις παγωμένες κορυφές στο DLC "Creeping Winter".

Παρόλο που δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας για το δεύτερο Dlc μια λίστα στο Switch eShop νωρίτερα αυτή την εβδομάδα είχε την «προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας» ως τον Σεπτέμβριο Ανέφερε επίσης το Jungle Awakens για τον Ιούλιο, το οποίο προφανώς αποδείχθηκε σωστό.

Εάν έχετε την Hero Edition του Minecraft Dungeons τότε έχετε ήδη πρόσβαση και στα δύο αυτά  DLC όταν κυκλοφορήσουν. Διαφορετικά, θα πρέπει να πληρώσετε  επιπλέον για να τα απολαύσετε.

by SpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.