Σύμφωνα με φήμες το Elden Ring θα κυκλοφορήσει κανονικά φέτος.

Published on 1 June 2020 at 14:40

Σύμφωνα με πρόσφατη φήμη το Elden Ring θα κυκλοφορήσει το 2020 - παρά την απουσία νέων επίσημων πληροφοριών σχετικά με το παιχνίδι. Ο επερχόμενος τίτλος FromSoftware που αναπτύσσεται σε συνεργασία με τον George R.R. Martin, συγγραφέα πίσω από τη σειρά βιβλίων A Song of Ice and Fire πιο γνωστό ως Game of Thrones.

Το Elden Ring ανακοινώθηκε αρχικά σχεδόν πριν από ένα χρόνο, στην E3 2019 κατά τη διάρκεια του event του Xbox. Η αναμενόμενη αποκάλυψη έγινε μέσω ενός σύντομου τρέιλερ το οποίο δεν είχε κανένα υλικό παιχνιδιού. Αντί αυτού το κινηματογραφικό βίντεο επικεντρώθηκε στην απεικόνιση ατμοσφαιρικών σκηνών και στην προβολή διαφόρων χαρακτήρων. Όπως περιγράφεται στο τρέιλερ το παιχνίδι θα προσφέρει ένα εντελώς νέο και πρωτότυπο σκηνικό. Μερικές διαρροές, ωστόσο, έχουν ήδη αποκαλύψει ότι η μυθολογία Norse είναι η πηγή έμπνευσης για το Elden Ring. Οι παίκτες μπορούν να περιμένουν έναν γοητευτικό νέο κόσμο που δημιουργήθηκε από τους Hidetaka Miyazaki και George R.R. Martin, και αν υπάρχει κάποια εμπιστοσύνη στην πρόσφατη φήμη το παιχνίδι πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος.

Η φήμη σχετικά με την πιθανή κυκλοφορία του Elden Ring το 2020 κοινοποιήθηκε από έναν χρήστη της NeoGAF Arctos, ο οποίος δήλωσε ότι οι πληροφορίες προήλθαν απευθείας από έναν πρώην υπάλληλο της Bandai Namco .Σύμφωνα με τη διαρροή η παγκόσμια κατάσταση λόγω Covid-19 μαζί με απροσδιόριστες αλλαγές στη διαδικασία ανάπτυξης οδήγησαν στην καθυστέρηση κυκλοφορίας του από το  καλοκαίρι, το οποίο αργότερα μεταφέρθηκε ακόμη περισσότερο στο τρίτο τρίμηνο της τρέχουσας οικονομικής χρονιάς, ώστε η ομάδα να μπορέσει να εργαστεί και σε μεταφορά για την επόμενη γενιά. Αυτό σημαίνει ένα παράθυρο κυκλοφορίας Οκτώβριο μέχρι Δεκέμβριο 2020. Όσο για το ίδιο το παιχνίδι, έχει ήδη φτάσει σε κατάσταση να είναι έτοιμο για κυκλοφορία  με γνώμονα το περιεχόμενο και η τρέχουσα αποστολή για την ομάδα της FromSoftware είναι να βελτιστοποιήσει και να γυαλίσει την εμπειρία ενώ προετοιμάζει την μεταφορά του για PS5 και Xbox Series X. 

Μια άλλη πληροφορία που μοιράστηκε ο Artcos αποκαλύπτει ότι η Sony προσπαθούσε ανεπιτυχώς να πείσει την Bandai Namco να κάνει το Elden Ring ένα προσωρινό αποκλειστικό τίτλο για το  PS5, το οποίο θα μπορούσε να ήταν ένα μεγάλο σημείο πώλησης για τη νέα κονσόλα. Η μεταφορά για το PS5 του παιχνιδιού έπρεπε να ανατεθεί σε εξωτερικούς συνεργάτες και να αναπτυχθεί από το Japan Studio καθώς η FromSoftware δεν είχε τους πόρους για να το χειριστεί εσωτερικά. Ωστόσο, η πιο πρόσφατη φήμη δείχνει ότι αυτά τα σχέδια ακυρώθηκαν καθώς η FromSoftware εργάζεται επί του παρόντος για τη μεταφορά του παιχνιδιού. Ο Arctos προειδοποιεί ότι λόγω του γεγονότος ότι ο φίλος του δεν εργάζεται πλέον στο Bandai Namco, το τελευταίο κομμάτι των πληροφοριών σχετικά με το παράθυρο κυκλοφορίας μπορεί επίσης να καταλήξει να είναι αναληθείς και ανακριβείς.

Με όλα αυτά, μια κυκλοφορία στα τέλη του 2020 φαίνεται αξιόπιστη σε σύγκριση με προηγούμενους τίτλους από το FromSoftware. Το Sekiro πήρε  περίπου ενάμιση χρόνο για να φτάσει στην ημερομηνία κυκλοφορίας μετά την αρχική του ανακοίνωση. Δεδομένου ότι ο Elden Ring αποκαλύφθηκε επίσημα τον περασμένο Ιούνιο στο E3 2019 ο Δεκέμβριος 2020 ταιριάζει ακριβώς σε αυτό το πρόγραμμα. Προφανώς, προς το παρόν τίποτα δεν επιβεβαιώνεται, και η μόνη αξιόπιστη πηγή θα ήταν μια επίσημη λέξη από τις εταιρείες που εμπλέκονται στην παραγωγή του Elden Ring.

by SpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.