Το Hunting Simulator 2 κυκλοφορεί στις 30 Ιουνίου στο PS4 και στο Xbox One, 16 Ιουλίου για υπολογιστή και αργότερα για το Switch

Published on 5 June 2020 at 21:37

Το παιχνίδι θα έρθει αργότερα αυτόν τον μήνα για κονσόλες και τον επόμενο μήνα για υπολογιστή όπως ανακοίνωσε η Nacon. Έχουμε επίσης μια ματιά σε ένα νέο βίντεο που περιγράφει λεπτομερώς τον διάφορο εξοπλισμό στον οποίο θα έχετε πρόσβαση στο εικονικό σας κυνήγι. Το παιχνίδι θα έχει πάνω από 70 μοντέλα όπλων διαφόρων διαμετρημάτων και εμπορικών σημάτων, προκαλώντας σας να επιλέξετε την καλύτερη εφαρμογή για το θήραμά σας. Κάτι πολύ μικρό δεν θα μπορεί να βγάλει μερικά μεγαλύτερα ζώα για παράδειγμα, αλλά κάτι πολύ μεγάλο θα καταστρέψει το τρόπαιό σας για μικρότερους. Υπάρχουν επίσης περισσότερα από 90 είδη ένδυσης και αξεσουάρ, από πραγματικές μάρκες όπως Bushnell, Kryptek, SJK, Ligne Verney-Carron, Browning και Beretta. Δείτε το παρακάτω.

Το Hunting Simulator 2 θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου στο PlayStation 4 και στο Xbox One, στις 16 Ιουλίου για υπολογιστή και αργότερα για το Switch. Όσοι κάνουν προπαραγγελία στο Xbox One θα έχουν επίσης πρόσβαση σε ένα αποκλειστικό όπλο Beretta 486.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.