Έρχεται νέος χάρτης και αποστολές στην επόμενη ενημέρωση του SnowRunner

Published on 7 June 2020 at 10:05

Όταν το SnowRunner κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Απρίλιο, η ιδέα της πλοήγησης σε δύσκολες, χιονισμένες εκτάσεις έκανε σίγουρα μερικούς από εμάς να ενθουσιαστούμε. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη τους πολλούς οπαδούς του Spintires: MudRunner υπήρχε προφανώς ζήτηση για παιχνίδια όπως αυτό. Μετά ένα patch που βελτίωσε σημαντικά την εμπειρία του υπολογιστή, η Saber Interactive δούλεψε σκληρά στη δημιουργία νέου περιεχομένου για την επόμενη μεγάλη ενημέρωση του παιχνιδιού. Στις 9 Ιουνίου έρχεται το Patch 5.0 όπου το SnowRunner θα πάρει έναν νέο χάρτη, νέες αποστολές και ακόμη περισσότερες διορθώσεις για να βελτιώσει την οδηγική σας εμπειρία.

Η μεγαλύτερη προσθήκη θα είναι ο τέταρτος χάρτης για την περιοχή της Ρωσίας Taymyr. Το Rift θα περιλαμβάνει τις δικές του αποστολές και σίγουρα θα δοκιμάσει το μυαλό σας σε μια πιο δύσκολη περιοχή του SnowRunner. 

Οι παίκτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν πολλαπλούς  χώρους αποθήκευσης επιτρέποντας σε πολλούς παίκτες να απολαμβάνουν τη διασκέδαση SnowRunner. Η Saber Interactive θα προσθέσει επίσης ένα νέο skin για το φορτηγό βαρέων κατηγοριών Derry Longhorn 3194 και το βοηθητικό φορτηγό KHAN Lo4F. 

Το Modding θα έχει επίσης αυξημένη υποστήριξη, καθώς μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε τη flycam σε χάρτες mod. Θα εμφανίζει επίσης τον αριθμό των mods που έχετε εγκαταστήσει για ευκολότερη αναφορά.

Ένα παιχνίδι οδήγησης μπορεί να γίνει πιο αυθεντικό με ένα τιμόνι και το νέο patch θα προσθέσει υποστήριξη για  force feedback.. Εκτός από όλες αυτές τις προσθήκες, η ομάδα πίσω από το SnowRunner πρόσθεσε επιτέλους καθρέφτες σε όλες τις πλατφόρμες. Προηγουμένως ήταν μόνο για την έκδοση του SnowRunner για υπολογιστή.

by SpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.