Το Skater XL αναβλήθηκε για αργότερα τον Ιούλιο

Published on 8 June 2020 at 08:00

Το SkaterXL του Easy Day Studios βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών οπαδών του skateboard εδώ και αρκετό καιρό, αλλά θα πρέπει να περιμένετε λίγο περισσότερο για να το πάρετε τα χέρια σας. Παρόλο που στόχευε αρχικά σε κυκλοφορία στις 7 Ιουλίου, ο προγραμματιστής έχει ωθήσει το skate sim πίσω στις 28 Ιουλίου.

Ανακοινώνοντας την καθυστέρηση σε μια ανάρτηση στο Twitter, η εταιρεία εξήγησε τους λόγους πίσω από την αλλαγή και ευχαρίστησε τους θαυμαστές για την κατανόησή τους και την "καλύτερη κοινότητα σε όλα τα παιχνίδια":

« Απλά θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το 1.0 θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουλίου, λίγες εβδομάδες αργότερα από την αρχική ημερομηνία. Παρά τις καλύτερες προσπάθειές μας  εν μέρει οφείλεται (καθυστέρηση) σε πράγματα που δεν ελέγχονται,όποτε μετακινούμε την κυκλοφορία του Skater XL 1.0 σε PS4, XB1 και PC έως τις 28 Ιουλίου "

Το SkaterXL έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι θα διαθέτει σε ψηφιακή και φυσική έκδοση και διαθέσιμες  προ-παραγγελίες προς το παρόν  στο Amazon UK. Δεν έχει προστεθεί ακόμη στο Microsoft Store  αλλά αναμένουμε ότι θα γίνει στο εγγύς μέλλον.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.