Το Dirt 5 θα διαθέτει Split-Screen έως και τέσσερις παίκτες

Published on 9 June 2020 at 19:40

Η Codemasters αποκάλυψε νέα στοιχειά για την λειτουργία Career για το επερχόμενο παιχνίδι του Xbox One και Xbox Series X Dirt 5, τη δυνατότητα split-screen και πολλά άλλα.

Στην ιστορία, λέει ότι θα επικεντρωθείτε στο "να ξεχωρίζετε πάνω από τους υπόλοιπους", με τους δημοφιλείς ηθοποιούς  Troy Baker και Nolan North να παίζουν τους ρόλους δύο κύριων χαρακτήρων στη "βαθιά, αφηγηματική λειτουργία". Θα χωριστεί σε πέντε κεφάλαια, το καθένα με πολλαπλές διαδρομές, εκτείνοντας 130 γεγονότα σε εννέα διαφορετικούς τύπους αγώνων. Θα μπορείτε επίσης να "εκπροσωπήσετε τις μεγαλύτερες μάρκες του κόσμου" μέσω χορηγών, οι οποίοι θα διαθέτουν ειδικούς στόχους και μπόνους.

Η λειτουργία καριέρας μπορεί να παιχτεί από έως και τέσσερις παίκτες σε split-screen, με την υψηλότερη θέση τερματισμού από οποιονδήποτε παίκτη να μετράται, πιθανών να σας επιτρέπει να κερδίσετε περισσότερες ανταμοιβές μεσώ συνεργασίας. Δεν χρειάζεται επίσης να ξεκινήσετε ένα νέο παιχνίδι, καθώς οι φίλοι σας θα μπορούν να μπουν και να βγουν από την καριέρα σας κατά βούληση.

Το Dirt 5 έρχεται επίσημα στις κονσόλες Xbox "από τον Οκτώβριο", συμπεριλαμβανομένης και του Xbox Series X. Το παιχνίδι θα διαθέτει ανάλυση 4K και 60fps στο σύστημα επόμενης γενιάς της Microsoft, καθώς και μια ειδική λειτουργία 120fps για όσους θέλουν την αύξηση του ρυθμού καρέ. Θα αξιοποιήσει επίσης τη δυνατότητα Xbox Smart Delivery για δωρεάν αναβαθμίσεις επόμενης γενιάς.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.