Ανακοινώθηκε το Train Sim World 2 για Xbox One, PS4 και PC

Published on 10 June 2020 at 07:45

Πρέπει να ειπωθεί ότι η κυκλοφορία του Train Sim World στα Xbox One, PS4 και PC άνοιξε τον κόσμο του σιδηροδρόμου σε ένα εντελώς νέο κοινό, εντυπωσιάζοντας τους παίκτες με προσοχή στη λεπτομέρεια και την ευκαιρία να ζήσουν φαντασιώσεις με τρένο. Ωστόσο, τα πράγματα πρόκειται να γίνουν καλύτερα, πολύ καλύτερα, καθώς - μια μέρα μετά την επιβεβαίωση περισσότερων λεπτομερειών για το The Catch: Carp & Coarse - Dovetail Games και ημερομηνία άφιξης του Train Sim World 2 στα Xbox One, PS4 και PC τον Αύγουστο.

Το Train Sim World 2 θα σας οδηγήσει στην καμπίνα μερικών από τα πιο εμβληματικά μηχανήματα στην ιστορία, θα σας οδηγήσει σε τρεις φημισμένες διαδρομές. Αυτό σημαίνει ότι θα είστε σε θέση να νιώσετε τη συγκίνηση της γερμανικής ICE υψηλής ταχύτητας με τον Köln Schnellfahrstrecke, να ελέγχετε την ισχύ του CSX στο Sand Patch Grade για πρώτη φορά στην κονσόλα και να ελέγχετε τις πολύπλοκες λειτουργίες σταθμών του παγκοσμίου φήμης London Underground με τη γραμμή Bakerloo.

Η ημερομηνία που θα βρείτε το Train Sim World 2 να κυκλοφορεί στους σταθμούς Xbox One, PS4 και PC είναι στις 6 Αυγούστου 2020 και είναι εκεί που θα ανακαλύψετε την εξέλιξη του προσομοιωτή τρένου, με ολοκαίνουργια χαρακτηριστικά, πρόσθετες διαδρομές κλπ.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.