Καθυστερεί Το The Dark Pictures Anthology: Little Hope.

Published on 12 June 2020 at 13:02

Η επόμενη επανάληψη των Supermassive Games στο The Dark Pictures Anthology, Little Hope, κυκλοφορεί το φθινόπωρο. Ο τίτλος τρόμου είχε αρχικά προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι αλλά έχει καθυστερήσει λόγω COVID-19. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Supermassive, Pete Samuels, ο οποίος είναι επίσης και εκτελεστικός παραγωγός στο The Dark Pictures Anthology, εξέδωσε πρόσφατα μια δήλωση.

«Η βιομηχανία μας, και ολόκληρος ο κόσμος, αντιμετώπισαν μια άνευ προηγουμένου κατάσταση τους τελευταίους μήνες. Από την κρίση COVID 19 που έπληξε τον Μάρτιο, η Supermassive Games είχε 200 άτομα ισχυρή ομάδα μας να εργάζεται από το σπίτι. Προτεραιότητά μας, σε όλη τη διάρκεια, ήταν η ασφάλεια της ομάδας μας.

«Εργαζόμαστε τώρα με επιτυχία στο σπίτι για αρκετό καιρό, με όλη την ομάδα να δεσμεύεται να προσφέρει τα καλύτερα δυνατά παιχνίδια. Έχοντας αυτό κατά νου, εναπόκειται σε μένα να κάνω την ατυχής ανακοίνωση ότι τοLittle Hope θα καθυστερήσει μετά την ανακοίνωση της θερινής κυκλοφορίας που έχει ήδη ανακοινωθεί, με στόχο τώρα το φθινόπωρο του 2020. "

Ο λόγος για την καθυστέρηση είναι επίσης να διασφαλιστεί η ασφάλεια των «ηθοποιών και των σκηνοθετών από τα ταλέντα των οποίων εξαρτώνται τόσο πολύ, άλλα εργατικά δυναμικά εκτός της επιχείρησής μας που όλοι βοηθούν στη δημιουργία των παιχνιδιών που κάνουμε και όλων των ταλαντούχων ανθρώπων που εργάζονται μέσα το στούντιο μας. " Το στούντιο εξακολουθεί να ακολουθεί συμβουλές από κυβερνητικούς και βιομηχανικούς φορείς. Ο Samuels σημείωσε ότι η ομάδα "θα ξεκινήσει οποιοδήποτε στοιχείο ανάπτυξης μόνο όταν αυτές οι συμβουλές μας λένε ότι είναι ασφαλές να το κάνουμε."

Η καθυστέρηση είναι κατανοητή διότι, παρά το άνοιγμα της οικονομίας σε χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ευρώπη εξακολουθεί να είναι πολύ προσεκτική. Το γραφείο της Supermassive βρίσκεται στο Surrey της Αγγλίας και δεδομένης της αυστηρότητας των πρωτοκόλλων για το Ηνωμένο Βασίλειο, απομένει να δούμε αν το Little Hope θα κυκλοφορήσει ακόμη και το φθινόπωρο. Ωστόσο, θα περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες τους επόμενους μήνες προτού καταλήξουμε σε συμπεράσματα.

Το The Dark Pictures Anthology: Little Hope βρίσκεται σε εξέλιξη για Xbox One, PS4 και PC


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.