Το Control έρχεται στο PS5, Xbox Series X

Published on 12 June 2020 at 22:16

Η Remedy Entertainment's με το Control έχει ήδη αφήσει το σημάδι του στην τρέχουσα γενιά, αλλά δεν σταματά εκεί. Η σουρεαλιστική περιπέτεια δράσης θα έρθει επίσης στο PS5 και στο Xbox Series X. Στο Twitter, ο προγραμματιστής σημείωσε ότι περισσότερες λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν αργότερα.

Κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2019, ο Control ακολουθεί την Jesse Faden που ταξιδεύει στο Oldest House, την έδρα του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ελέγχου. Αφού ανέλαβε τον προηγούμενο σκηνοθέτη, η Jesse εμπλέκεται σε υπερφυσικές μάχες με μια οντότητα γνωστή ως The Hiss. Μαζί με τη χρήση του όπλου υπηρεσίας, το οποίο μπορεί να αλλάξει τη μορφή του, η Jesse θα χρησιμοποιήσει διαφορετικές δυνάμεις όπως η τηλεκίνηση για να κερδίσει  πλεονέκτημα.

Το στοιχείο ελέγχου είναι διαθέσιμο προς το παρόν για Xbox One, PS4 και PC. Η κυκλοφορία σε Xbox Series X και PS5 έχει νόημα, ειδικά όταν και οι δύο κονσόλες θα υποστηρίζουν ray tracing βάση το υλικό (και το παιχνίδι φαίνεται απίστευτο με το GeForce RTX σε υπολογιστή). Μπορούμε επίσης να αναμένουμε βελτιωμένη απόδοση, ίσως υποστήριξη για 60 fps. Επομένως, μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες τους επόμενους μήνες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.