Νέο βίντεο από το παιχνίδι Second Extinction για Xbox Series X

Published on 13 June 2020 at 11:18

Το Co-op shooter για το Xbox Series X (και το Xbox One) Second Extinction αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της εκπομπής Inside Xbox του περασμένου μήνα και τώρα έχουμε 11 νεα λεπτά βίντεο.

Έρχεται με ευγενική χορηγία της εκδήλωσης Summer of Gaming του IGN με το υλικό που προέρχεται από μια έκδοση προ-beta. Ο κύριος παραγωγός Brynley Gibson έδωσε επίσης περισσότερες πληροφορίες σε όλο το βίντεο συζητώντας τα πάντα από την ιστορία του παιχνιδιού έως τους διαφορετικούς τύπους εχθρών που θα συναντήσετε.

Ενώ ήδη γνωρίζουμε ότι το Second Extinction έρχεται στο Xbox Series X μέσω του προγράμματος Smart Delivery, ο Gibson δίσταζε να δώσει επιπλέον λεπτομέρειες για την επόμενη γενιά προς το παρόν, εκτός από το να δηλώσει ότι ο απώτερος στόχος της ομάδας είναι να "εξασφαλίσει μια υπέροχη, μεταξένια- ομαλή εμπειρία και να αποκτήσετε περισσότερο σφαγή στην οθόνη. "

Το Second Extinction είναι ένας έντονος παιχνίδι συνεργασίας 3 παικτών, όπου ο στόχος σας είναι να εξαλείψετε τους μεταλλαγμένους δεινόσαυρους που έχουν καταλάβει τον πλανήτη. Η ομαδική εργασία είναι ζωτικής σημασίας καθώς υιοθετείτε το ρόλο ενός από τους επιζώντες, χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό όπλων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων για να αντιμετωπίσετε τον τεράστιο αριθμό εχθρών.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.