Ανακοινώθηκε επίσημα το NBA 2K21

Published on 14 June 2020 at 09:37

Δεν υπήρχε ποτέ αμφιβολία ότι ένα νέο παιχνίδι NBA 2K θα κυκλοφορήσει φέτος, και στην πρόσφατη εκδήλωση του PS5  το NBA 2K21 παρουσιάστηκε επίσημα. Ο 19χρονος προπομπός της Νέας Ορλεάνης Πελεκάνος, Zion Williamson, παρουσίασε το παιχνίδι με μια σύντομη πρώτη ματιά.

Ήταν πραγματικά σύντομο, αλλά μας έδωσε μια ματιά στο είδος της γραφικής πιστότητας που θα ήθελε. Πάνω από οτιδήποτε άλλο, μας λέει πώς θα μοιάζει ο ιδρώτας της επόμενης γενιάς. Η περιγραφή του τρέιλερ στο YouTube ισχυρίζεται ότι το NBA 2K21 είναι "κατασκευασμένο από το μηδέν για το PS5" και επισημαίνει "γραφικά επόμενης γενιάς, χρόνους φόρτωσης και ισχύ". Το ίδιο το τρέιλερ αναφέρει ότι δείχνει "πραγματικό υλικό προ-άλφα του PlayStation 5". Ενώ θα πρέπει να περιμένουμε λίγο για να δούμε την πρώτη μας πραγματική εμφάνιση του παιχνιδιού, αυτό θα πρέπει να χρησιμεύσει ως ένα ωραίο ορεκτικό. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω.

Αν και έχει επιβεβαιωθεί επίσημα μόνο για το PS5 μέχρι τώρα, μπορούμε επίσης να περιμένουμε ότι το NBA 2K21 θα φτάσει στο Xbox Series X και PC, καθώς και στο PS4, Xbox One, Switch και Stadia. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.