Κυκλοφόρησε το trailer για το Star Wars: Squadrons

Published on 15 June 2020 at 19:28

Η Electronic Arts έδωσε το επίσημο τρέιλερ για το Star Wars: Squadrons, έναν διαστημικό τίτλο dogfighting που αναπτύχθηκε από την Motive Studios. Είναι μόνο πλάνα από μέσα στο παιχνίδι και προσφέρει μια καλή ιδέα για το τι να περιμένετε. 

Οι παίκτες μπορούν να αναλάβουν ρόλους και στις δύο πλευρές της σύγκρουσης - the New Republic η The Empire - και  πλοία όπως το X-Wing, το TIE-Fighter, το A-Wing και πολλά άλλα. Παρά το τρέιλερ που υποδεικνύει συγκρούσεις μεταξύ δύο ομάδων πέντε παικτών, θα υπάρξουν επίσης μάχες στόλου σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο. Οι τοποθεσίες «που δεν έχουν ξαναδεί» όπως το Yavin Prime και το Galitan επίσης υπονοούνται.

Οι παίκτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να τροποποιήσουν τα πλοία τους και μπορούν ακόμη και να κυκλώσουν την ισχύ σε διαφορετικά συστήματα (όπως, ας πούμε, να μεταφέρουν όλη την ισχύ στους κινητήρες για περισσότερη ταχύτητα). Εκτός από το multiplayer, θα υπάρχει επίσης campaign. Το σύνολο του παιχνιδιού μπορεί επίσης να παιχτεί σε VR, είτε σε PS4 με PlayStation 4 είτε σε PC με ενεργοποιημένη υποστήριξη cross-play για όλες τις πλατφόρμες.

Το Star Wars: Squadrons κυκλοφορεί στις 2 Οκτωβρίου για PS4, Xbox One και PC (μέσω του Steam, Origin και του Epic Games Store). 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.