Το Madden NFL 21 κυκλοφορεί τον Αύγουστο

Published on 20 June 2020 at 08:12

Η EA παρουσίασε πλήρως το Madden NFL 21 με ένα νέο τρέιλερ και επιβεβαίωσε επίσης την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Ο αθλητικός τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 28 Αυγούστου για τα PS4, Xbox One και PC. Το trailer αποκαλύπτει μερικές από τις βελτιώσεις που επιφέρει το φετινό παιχνίδι, όπως το skill stick για το ball carrier, το νέο pass-rush control, ρεαλιστική αντιμετώπιση ανοιχτού πεδίου και πανηγυρισμούς ελεγχόμενες από το χρήστη.

Το τρέιλερ αποκάλυψε επίσης και άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Το Madden NFL 21, φυσικά, θα κυκλοφορήσει επίσης για PS5 και Xbox Series X αργότερα μέσα στο έτος, και η EA επιβεβαίωσε ότι θα υποστηρίξει το δωρεάν πρόγραμμα αναβάθμισης επόμενης γενιάς  και στα δύο μηχανήματα. Αυτό επιβεβαιώθηκε ήδη για το Xbox Series X και είναι η ίδια συμφωνία για το PlayStation. Όποιος αγοράσει ένα αντίγραφο του Madden NFL 21 στο PS4 μπορεί ελεύθερα να το αναβαθμίσει σε μια έκδοση PS5 του παιχνιδιού για ένα ολόκληρο έτος- έως ότου το Madden NFL 22 βγει.

Αυτό που είναι επίσης ενδιαφέρον είναι ότι στον υπολογιστή, για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς, το Madden NFL 21 θα είναι επίσης διαθέσιμο στο Steam (εκτός από το Origin της EA, φυσικά). Η EA υποστηρίζει πρόσφατα το Steam όλο και περισσότερο. Εκτός από την EA Access και αρκετούς από τους παλαιότερους τίτλους τους που διατέθηκαν στη βιτρίνα, το πρόσφατα ανακοινωμένο Star Wars: Squadrons επιβεβαιώθηκε επίσης για την κυκλοφορία του Steam.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.