Το Red Dead Redemption 2 είναι σχεδόν εγγυημένο για PS5, Xbox Series X

Published on 16 June 2020 at 21:53

Η Rockstar Games απέδειξε πρόσφατα την πρόθεσή της να κάνει τα παιχνίδια του εκδότη να διαρκέσουν όσο μπορούν. Το Grand Theft Auto 5 ειδικότερα, ένα από τα βιντεοπαιχνίδια με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, θα έχει το κύκνειο άσμα στο PS5 και στο Xbox Series X όταν κυκλοφορήσει το 2021. Πολλά από αυτά έχουν να κάνουν με τα κέρδη του Grand Theft Auto Online, αλλά Σε γενικές γραμμές, η διάδοση των  Rockstar Games όσο το δυνατόν περισσότερο πριν από την επόμενη επανάληψη έχει πολύ νόημα. Το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί και με το Red Dead Redemption 2, αν και σίγουρα όχι στον ίδιο βαθμό με το Grand Theft Auto 5.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι και το Grand Theft Auto 5 έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι θα κυκλοφορήσουν με μια βελτιωμένη έκδοση στο PS5, δεν είναι πολύ μακριά να εξετάσουμε ότι μια βελτιωμένη μεταφορά του Red Dead Redemption 2 είναι επίσης στο δρόμο. Η αλήθεια είναι ότι το Red Dead Online μπορεί να μην είναι η ποιο κερδοφόρα διαδικτυακή εμπειρία σαν το Grand Theft Auto Online  αλλά ο εκδότης πιθανότατα θα θέλει ακόμα να ανεβάσει τα κέρδη της. Υπάρχουν πολλές φήμες και διαρροές που θα μπορούσαν να υπαινίσσονται ότι αυτό θα ισχύει στο εγγύς μέλλον.

Μία διαρροή κέρδισε την προσέλκυση πρόσφατα όταν μια ανώνυμη αφίσα στο 4chan δήλωσε ότι ένα remake Red Dead Redemption ήταν στα χαρτιά για την επόμενη γενιά. Από μόνη της, αυτή η φήμη όπως πολλές άλλες «διαρροές» 4chan δεν ισοδυναμούσε με τίποτα, δεδομένου ότι δεν υπήρχε καμία απόδειξη ή υποστήριξη σε αυτό. Αλλά από τότε, έχουν εμφανιστεί νέα στοιχεία που σημαίνει ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ενώ το αρχικό βήμα από τον χρήστη ήταν για ένα πιθανό remake Red Dead Redemption, παρουσιάστηκαν μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με μια πιθανή μεταφορα του Red Dead Redemption 2 σε κονσόλες επόμενης γενιάς .

Υπήρξαν αρκετές καταχωρίσεις στο Amazon UK από τα Rockstar Games, έξι συνολικά τόσο για το PlayStation 5 όσο και για το Xbox Series X. Όλα αυτά δημοσιεύτηκαν και καταργήθηκαν ταυτόχρονα την Τετάρτη 10 Ιουνίου, την ημέρα πριν από την εκδήλωση του PS5. Στις 11 Ιουνίου, η Rockstar Games ανακοίνωσε ότι το Grand Theft Auto 5 και μια αυτόνομη έκδοση του Grand Theft Auto Online θα κυκλοφορήσουν στο PS5 το 2021. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη και το γεγονός ότι και τα δύο αυτά παιχνίδια έχουν επιβεβαιωθεί και για το Xbox Series X και PS5, αυτό θα σήμαινε ότι τέσσερις από τους έξι συνδέσμους της Amazon θα μπορούσαν να αποδοθούν σε αυτήν την ανακοίνωση (αν όχι μόνο δύο, καθώς οι SKU θα μπορούσαν να είναι φυσικές κυκλοφορίες). Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι αυτές οι βελτιωμένες μεταφορές δεν ισχύουν για την έκδοση υπολογιστή του παιχνιδιού, και ούτε αυτές οι λίστες.

Το μόνο πράγμα που αποκλείει μια μεταφορά του Red Dead Redemption 2 θα ήταν ένα γνήσιο remake Red Dead Redemption. Το θεμέλιο έχει τεθεί από το Red Dead Redemption 2, το οποίο έθεσε τον επιπλέον χρόνο για να δημιουργήσει την περιβαλλοντική διάταξη του New Austin παρά το μικρό ιστορικό περιεχόμενο που λαμβάνει χώρα εκεί. Υπάρχει μια ξεκάθαρη επιθυμία να επιστρέψουμε στο New Austin με κάποιο τρόπο, είτε μέσω του Red Dead Online είτε για ένα remake του Red Dead Redemption. Είναι πιο εύλογο ότι αυτό ήταν απλώς μια επέκταση για την κυκλοφορία της Red Dead Online περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, αλλά θέτει ένα ενδιαφέρον ερώτημα για το αν αυτά τα στοιχεία ενδέχεται να έχουν αναπαραχθεί στο Red Dead Redemption 2 για άλλο σκοπό.

Υποθέτοντας ότι ήταν αλήθεια, δεν θα υπήρχε κανένας λόγος να ρίξουμε περιουσιακά στοιχεία για τη μεταφορά του Red Dead Redemption 2 σε κονσόλες επόμενης γενιάς, εάν ένα remake Red Dead Redemption ήταν ήδη σε εξέλιξη. Το remake Red Dead Redemption φημολογείται εδώ και μερικά χρόνια. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το ίδιο το παιχνίδι δεν έχει δει μεταφορά σε υπολογιστή ή ακόμη και κονσόλες τρέχουσας γενιάς, υπάρχει τουλάχιστον λόγος να πιστεύουμε ότι έρχεται. Αλλά μέχρι τότε, λαμβάνοντας υπόψη πώς η κοινότητα του Red Dead Online συνεχίζει να ευδοκιμεί όπως και το Grand Theft Auto Online, μια βελτιωμένη έκδοση Red Dead Redemption 2 δεν πρέπει να είναι πολύ μακριά, και αυτό ακόμα κι αν το remake αποδειχθεί αληθινό. Εν ολίγοις, οι παίκτες θα πρέπει να περιμένουν περισσότερα από την Άγρια Δύση στο μέλλον.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.