Ερχεται η beta του CrossfireX στο Xbox One στις 25 Ιουνίου.

Published on 22 June 2020 at 10:42

Ο δημοφιλής τίτλος πολλαπλών παικτών Crossfire αναμένεται για μια έκδοση Xbox One. Ονομάζεται CrossfireX, το παιχνίδι βρίσκεται σε εξέλιξη και ενώ δεν έχει υπάρξει καμία λέξη σχετικά με την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του, μια λίστα του παιχνιδιού που ανέβηκε πρόωρα στο κατάστημα της Microsoft μπορεί να μας έδωσε μια σαφέστερη ιδέα για το πότε θα το περιμένουμε.

Για να είμαστε πιο ακριβείς, η σελίδα αναφέρει ότι η έκδοση beta του τίτλου  θα κυκλοφορήσει για το Xbox One στις 25 Ιουνίου.Η σελίδα για το beta αναφέρει υποστήριξη για 4K και HDR και μέγεθος αρχείου 5,88 GB. Εν τω μεταξύ, ένα blurb που συνοδεύει τη σελίδα σας δίνει επίσης μια ιδέα της κεντρικής υπόθεσης που θα χρησιμεύσει ως το θεμέλιο της λειτουργίας πολλών παικτών.

 «Το CrossfireX προσφέρει μια έντονη εμπειρία  πρώτου προσώπου όπου οι παίκτες βυθίζονται σε μια εκτεταμένη παγκόσμια σύγκρουση μεταξύ των δύο πιο τρομερών ιδιωτικών στρατιωτικών φατριών του κόσμου: H Global Risk απασχολεί βετεράνους ισχυρών ενόπλων δυνάμεων που χρησιμοποιούν προηγμένες τεχνολογίες για να πολεμήσουν για την τάξη και ασφάλεια ; Η Black List απασχολεί σκληρούς μισθοφόρους εκπαιδευμένους σε τακτικές ανταρτών που παλεύουν για να αποσταθεροποιήσουν τα καταπιεστικά καθεστώτα στο όνομα της ελευθερίας. Επιλέξτε την πλευρά σας και ολοκληρώστε τις αποστολές σε μια ποικιλία κλασικών και καινοτόμων λειτουργιών με αυστηρά κατασκευασμένο gameplay και κινηματογραφικά γραφικά. "

Δεν υπάρχει επίσημη λέξη για αυτό μέχρι στιγμής, αλλά δεδομένου ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας της beta είναι προφανώς αρκετά κοντά, περιμένουμε μια ανακοίνωση να φτάσει αμέσως (αν αυτό είναι πράγματι ακριβές ). Όταν το CrossfireX κυκλοφορήσει για το Xbox One, θα έχει επίσης και single player που αναπτύχθηκε από την Remedy Entertainment.

Εν τω μεταξύ, μερικά νέα στιγμιότυπα οθόνης του παιχνιδιού έχουν μεταφορτωθεί επίσης στην καταχώρισή του, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.