Έρχεται το Lost In Random στο Xbox το 2021

Published on 25 June 2020 at 09:39

Στην τελική  ολοκλήρωση της εκδήλωσης EA Play Live 2020 αυτής της εβδομάδας, ρίχνουμε μια ματιά στο Lost in Random - ένα "σκοτεινό και ελαφρώς στριμμένο παραμύθι" που κυκλοφορεί στο Xbox κάποια στιγμή το 2021.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα τρέιλερ για το παραπάνω παιχνίδι, το οποίο επικεντρώνεται σε ένα θαρραλέο κορίτσι που ονομάζεται Even και το sidekick την Dicey, και το ταξίδι τους στο βασίλειο του Random, "ένα τρελό μέρος όπου οι κανόνες που διέπουν το μέλλον σας μπορούν ξαφνικά να αλλάξουν με τη σειρά. "

Λίγες λεπτομέρειες έχουν αποκαλυφθεί για το παιχνίδι μέχρι στιγμής, αλλά γνωρίζουμε ότι έρχεται σίγουρα στο Xbox One ή / και στο Xbox Series X και θα εμφανιστούν περισσότερες δυνατότητες παιχνιδιού τους επόμενους μήνες.

"Καλώς ήλθατε στον κόσμο του Random, ένα σκοτεινό βασίλειο όπου το μέλλον κάθε πολίτη καθορίζεται από τη ζαριά. Θα νικήσετε από τη μοίρα σας ή θα αγκαλιάσετε το χάος και θα μάθετε να το κάνει να λειτουργεί υπέρ σας; Ξεκινήστε ένα ταξίδι με τον Even και τον sidekick της Dicey για να παίξετε τις πιθανότητες και να σπάσετε την κατάρα του Random."


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.