Το Project Cars 3 παίρνει ημερομηνία κυκλοφορίας στο Xbox τον Αύγουστο

Published on 26 June 2020 at 14:01

Γνωρίζαμε ήδη ότι το Project Cars 3 θα έφτανε στο Xbox One αυτό το καλοκαίρι αλλά τώρα η Codemasters επιβεβαίωσε μια επίσημη ημερομηνία για την κυκλοφορία του  την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020.

Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει το μεγαλύτερο ρόστερ αυτοκινήτων στην ιστορία του franchise, νέες πίστες όπως το Interlagos, την προσαρμογή του αυτοκινήτου με τη δυνατότητα να φτιάξετε τα δικά σας, μια νέα ασύγχρονη λειτουργία Rivals πολλαπλών παικτών και μια «πλήρη λειτουργία καριέρας που θα προσελκύσει παίκτες σε ένα  ταξίδι από τον πολεμιστή του Σαββατοκύριακου σε θρύλο  αγώνων. "

Να τι είπε ο εκτελεστικός διευθυντής της Codemasters Ian Bell σχετικά με τη σημερινή ανακοίνωση:

"Το Project CARS 3 προσφέρει αυθεντική αγωνιστική δράση με εστίαση στην οδηγική εμπειρία. Με βάση τα θεμέλια προηγούμενων παιχνιδιών, το Project CARS 3 οδηγεί τους παίκτες στο απόλυτο ταξίδι με τον οδηγό με το μεγαλύτερο ρόστερ αυτοκινήτων, μια ολοκαίνουργια λειτουργία καριέρας, επιλογές χειρισμού για τόσο sim όσο και casual παίκτες, και ένα επίπεδο προσαρμογής και εξατομίκευσης που σπάνια εμφανίζεται σε ένα βιντεοπαιχνίδι. "


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.