Το Medium στοχεύει να δημιουργήσει μια συναρπαστική «Βαριά, αποκρουστική ατμόσφαιρα» στο Xbox Series X

Published on 5 July 2020 at 11:02

Ένας τίτλος που εξέπληξε πολλούς ανθρώπους ήταν το The Medium. Πρόκειται για ένα παιχνίδι τρόμου από την Bloober Team που είναι μια ανατροπή στον κλασικό τρόμο όπως το Silent Hill και θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη νέα τεχνολογία  για να κάνουν κάποια ανατριχιαστικά πράγματα.

Ο προγραμματιστής έχει ήδη πει ότι το Medium δεν θα έτρεχε στο τρέχον υλικό με τον τρόπο που οραματίζονται και ο παραγωγός Jacek Zięba μίλησε με το News Xbox επισημαίνοντας ότι τα παιχνίδια είναι βελτιστοποιημένα για το Xbox Series X. Σε αυτό μίλησε πολύ για το τι έχει πει στο παρελθόν, αλλά πρόσθεσαν επίσης ότι στοχεύουν στη χρήση αυτής της νέας τεχνολογίας για να δημιουργήσουν μια ενοχλητική και σκοτεινή ατμόσφαιρα όπως δεν έχουμε ξαναδεί, βοηθούμενη από το συναρπαστικό δυναμικό της τεχνολογίας επόμενης γενιάς.

«Καταβάλλουμε πολλές προσπάθειες για να δημιουργήσουμε μια βαριά, ενοχλητική ατμόσφαιρα στο παιχνίδι. Χρησιμοποιούμε διάφορα μέσα για να βυθίσουμε τον παίκτη και στους δύο κόσμους μας, συμπεριλαμβανομένης της μουσικής και του περιβάλλοντος, και χάρη στις οθόνες φόρτωσης, αυτές οι μέθοδοι είναι πολύ πιο αποτελεσματικές. Προηγουμένως, ήταν λίγο δύσκολη η μάχη για να διατηρήσετε το παιχνίδι καθηλωτικό και κινηματογραφικό παρά τα προφανή διαλείμματα, και τώρα η επόμενη γενιά απλώς κάνει αυτό το πρόβλημα να φύγει.

«Χρησιμοποιούμε σε μεγάλο βαθμό την CPU και την GPU για τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ του πραγματικού κόσμου και του πνευματικού κόσμου. Έχουμε ακόμη πολλά να αποκαλύψουμε για το The Medium, συμπεριλαμβανομένης μιας από τις βασικές μας δυνατότητες παιχνιδιού. Η ομάδα μάρκετινγκ θα με σκοτώσει αν το πω πάρα πολύ νωρίτερα, αλλά χρησιμοποιούμε την επιπλέον δύναμη για να προωθήσουμε οτι είναι δυνατό για το επόμενο παιχνίδι, και απλά δεν μπορώ να περιμένω τις αντιδράσεις των παικτών. "


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.