Το Remothered: Broken Porcelain δυστυχώς καθυστερεί.

Published on 14 July 2020 at 17:40

Το Remothered: Broken Porcelain η συνέχεια του Remothered: Tormented Fathers που ειναι ενα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια τρόμου του 2020  δυστυχώς θα καθυστερήσει,

Στα μέσα Ιουνίου του 2020, οι οπαδοί των παιχνιδιών τρόμου πήραν μια γεύση από το τι θα συνέβαινε η συνέχεια του Remothered. Η Modus Games κυκλοφόρησε ένα φανταστικά ανατριχιαστικό νέο τρέιλερ, Είχε λάβει επίσης ημερομηνία κυκλοφορίας στις 25 Αυγούστου 2020. Αλλά αυτό δεν φαίνεται πλέον να είναι πιθανό, δήλωσε η Modus σε δελτίο τύπου.

Η ομάδα Dev Modus Games ανακοίνωσε ότι το πολυαναμενόμενο Remothered: Broken Porcelain θα καθυστερήσει μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2020. Η ομάδα χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για το φινίρισμα  του παιχνιδιού και να διασφαλίσει ότι η εμπειρία είναι όπως θέλει η Modus να είναι, ανέφερε στο δελτίο τύπου. Με την καθυστέρηση πολλών  παιχνιδιών λόγω του κοροναϊού, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Remothered: Broken Porcelain θα ήταν σε αυτήν την λίστα.

"Είναι σημαντικό να προσφέρουμε την εμπειρία που αξίζουν οι θαυμαστές", λέει η Modus και είναι δύσκολο να μην συμφωνήσουμε σε αυτό. Με τόσα πολλά παιχνίδια να τρέχουν στην παραγωγή, είναι καλό να βλέπουμε ορισμένους τίτλους να είναι πρόθυμοι να κάνουν παύση και να χρειάζονται περισσότερο χρόνο όταν χρειάζεται..

Όπως και η φυσική κυκλοφορία του Remothered: Tormented Fathers πέρυσι, οι θαυμαστές θα πάρουν αυτό το νέο παιχνίδι τρόμου την πιο τρομακτική εποχή του χρόνου το Halloween

To Remothered: Broken Porcelain θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου 2020, για PC, PS4, Switch και Xbox One.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.