Το Battletoads έρχεται στο Xbox One αυτόν τον Αύγουστο

Published on 1 August 2020 at 20:30

 Η Rare επιβεβαίωσε ότι το Battletoads θα κυκλοφορήσει για το Xbox One και το Xbox Game Pass στις 20 Αυγούστου, καθώς και για  Windows 10 και  Steam. 

Πάνω από δύο δεκαετίες από το τελευταίο παιχνίδι, το νέο Battletoads θα επικεντρωθούν στο gameplay της σειράς «κλασικό beat», αλλά επίσης θα εισαγάγουν νέα τμήματα οχημάτων και ακόμη και κάποια επίλυση παζλ. Επιπλέον, το παιχνίδι θα υποστηρίξει co-op για έως και τρεις παίκτες, με τη δυνατότητα να πέσει και να βγει κατά βούληση.

Το Battletoads είναι διαθέσιμο για προεγκατάσταση το Xbox Game Pass και η Rare λέει ότι θα μοιραστεί περισσότερα νέα για το παιχνίδι, πρώτες ματιές των νέων συλλεκτικών προϊόντων και τα αποκλειστικά δώρα πριν από την κυκλοφορία.

"Έχει περάσει αρκετός καιρός - στην πραγματικότητα, 26 χρόνια - αλλά επιτέλους, οι Battletoads είναι έτοιμοι να μεταμορφωθούν, να πηδήξουν και να επιστρέψουν στο προσκήνιο για μια ολοκαίνουργια περιπέτεια με επικεφαλής το Dlala Studios και υποστηριζόμενο από τον δημιουργό της σειράς Rare, μια συνεργασία που ξεκίνησε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της έκθεσης Xbox E3 2018"


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.