Το Pacer έρχεται στο Xbox One στις 17 Σεπτεμβρίου.

Published on 5 August 2020 at 15:36

Η R8 Games ανακοίνωσε ότι το Pacer έρχεται στο Xbox One στις 17 Σεπτεμβρίου.

Το παιχνίδι, το οποίο βρίσκεται στο Early Access στο Steam εδώ και μερικά χρόνια, θα επιτρέψει στους παίκτες να αγωνιστούν σε μια ποικιλία τρόπων μεμονωμένων παικτών (συμπεριλαμβανομένου του Storm "εμπνευσμένου από το Battle Royale) ή με έως και 10 παίκτες μέσω διαδικτυακών πολλαπλών παικτών και διαθέτουν εξαιρετικά προσαρμόσιμα σκάφη μαζί με 14 μοναδικά και προκλητικά κομμάτια - το καθένα με εναλλασσόμενες παραλλαγές.

Επιπλέον, υπάρχει επίσης μια λειτουργία campaign που θα σας δει να εξελιχθείτε από έναν εκπαιδευόμενο Πιλότο και να προχωρήσετε σε 10 μοναδικές ομάδες αγώνων για να γίνετε ο παγκόσμιος πρωταθλητής Pacer, ενώ στο διαδίκτυο θα διαθέτει λειτουργία κατάταξης και λειτουργία τουρνουά / θεατή για εύκολη ροή και διασκεδαστικές εκδηλώσεις στο όλα τα επίπεδα.

Το PACER είναι ένα παιχνίδι αγώνων  αντί βαρύτητας υψηλών οκτανίων. Προσαρμόστε την τέχνη και τα όπλα σας και μετά συμμετάσχετε στο campaign, έναν αγώνα ενός παίκτη ή ανταγωνιστείτε τους αντιπάλους σας σε εκρηκτικά διαδικτυακά multiplayer για την απόλυτη εμπειρία αγώνων.

Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας: 3 Αυγούστου 2015

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 17 Σεπτεμβρίου 2020

Προγραμματιστής: R8 Games Limited

Εκδότης: R8 Games Limited

Είδος: Βιντεοπαιχνίδι αγώνων

Πλατφόρμες: PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows

 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.