Το Mortal Shell φτάνει στο Xbox αργότερα αυτόν τον μήνα

Published on 5 August 2020 at 21:35

Ο εκδότης Playstack και ο προγραμματιστής Cold Symmetry ανακοίνωσαν σήμερα ότι το action-RPG Mortal Shell θα φτάσει στο Xbox One στις 18 Αυγούστου.

«Αφού ξυπνήσετε ως ένα άδειο δοχείο, θα μπείτε σε έναν γκρεμισμένο και στριμμένο κόσμο όπου τα ερείπια της ανθρωπότητας μαραίνονται και σαπίζουν», λέει η περιγραφή του παιχνιδιού. «Προσπάθησε να κάνεις την προσφορά του μυστηριώδους« Σκοτεινού Πατέρα », πρέπει να διασχίσεις αυτό το κουρελιασμένο τοπίο και να εντοπίσεις κρυμμένα ιερά των ευσεβών οπαδών."

Το Mortal Shell θα διαθέτει ένα μη γραμμικό campaign με βαθιές διαδρομές αναβάθμισης και «στοιχειωμένους» εχθρούς. Το παιχνίδι είχε μια πολύ επιτυχημένη έκδοση beta στον υπολογιστή τον περασμένο μήνα, αποκτώντας πάνω από 350.000 παίκτες.

Το Mortal Shell είναι ένα βαθύ RPG δράσης που δοκιμάζει τη λογική και την ανθεκτικότητα σας σε έναν γκρεμισμένο κόσμο. Καθώς τα ερείπια της ανθρωπότητας μαραίνονται και σαπίζουν, οι επικίνδυνοι εχθροί φωλιάζουν στα ερείπια. Δεν δείχνουν  έλεος  απαιτώντας για την επιβίωση σας   ακρίβεια και γρήγορα ένστικτα.

Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας: 18 Αυγούστου 2020

Προγραμματιστής: Cold Symmetry

Εκδότης: Playstack

Είδος: Δράσης /ρόλων

Πλατφόρμες: PlayStation 4, Microsoft Windows, Xbox One


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.