Ο Developer του Microsoft Flight Simulator μας ενημερώνει ότι εργάζονται με πλήρη ταχύτητα για να φέρουν το παιχνίδι στο Xbox one/Xbox Series X

Published on 23 August 2020 at 10:10

Το Microsoft Flight Simulator κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα μέσω PC και Xbox Game Pass, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει ένα μεγάλο ερώτημα στο μυαλό πολλών ανθρώπων πότε θα έρθει στην κονσόλα;

Να θυμηθούμε πριν από μερικούς μήνες τα λόγια  του Xbox Phil Spencer ότι το παιχνίδι στοχεύει το Xbox Series X εκτός από το Xbox One που είχε ανακοινωθεί προηγουμένως, αλλά από τότε δεν είχαμε μια ενημέρωση ... μέχρι τώρα.

Μιλώντας στο τελευταίο podcast Major Nelson, ο επικεφαλής του Microsoft Flight Simulator Jorg Neumann ρωτήθηκε άμεσα για το πότε μπορούμε να περιμένουμε μια έκδοση κονσόλας και έδωσε την ακόλουθη απάντηση:

"Είμαστε αφοσιωμένοι στο να έρθει στο Xbox (κονσόλα), εργαζόμαστε πολύ σκληρά για να το κάνουμε αυτό. Δεν έχουμε χρονοδιάγραμμα ακόμα, αλλά εργαζόμαστε με πλήρη ταχύτητα. Επειδή ξέρουμε ότι είναι σημαντικό."

Τόσο ο Neumann όσο και ο Major Nelson ανέφεραν επίσης ότι βομβαρδίζονται με αιτήματα σχετικά με μια έκδοση κονσόλας, οπότε να είστε σίγουροι ότι η ομάδα Flight Sim γνωρίζει καλά την ζήτηση! Ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι πολύ καιρό έως ότου μπορέσουμε να φτάσουμε στον ουρανό από την άνεση του καθιστικού μας στο Xbox One και στο Xbox Series X.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.